net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H Honda RC213V-S με την οποία θα αγωνιστεί ο Anstey, στο ΤΤ!

Ο Bruce Anstey

Θα τρέξει με RC213V-S!

Ο Νεοζηλανδός οδηγός του αγώνα ΤΤ θα τρέξει με μια Honda RC213V, σε συνδυασμό με το Fireblade του, σε μια εξέλιξη-έκπληξη που θα φέρει την περιορισμένης παραγωγής Honda στον πιο έντονο αγώνα δρόμου του κόσμου.

 
Σε μια εξέλιξη που εξέπληξε ακόμα και τον… ίδιο, ο Bruce Anstey, ο σημαντικός οδηγός αγώνων που είναι γνωστός από τις συμμετοχές και τις επιτυχίες του, θα οδηγήσει μια Honda RC213V-S στο θρυλικό Isle of Man Tourist Trophy. 

Η εξέλιξη σηματοδοτεί και την πρώτη συμμετοχή της, περιορισμένης παραγωγής, V4 superbike της Honda σε έναν αγώνα παγκοσμίου επιπέδου και κύρους της τάξης του ΤΤ! 

Ο ίδιος ο Anstey δηλώνει ότι εξεπλάγην από το γεγονός, καθώς ο αρχηγός της ομάδας του, Clive Padgett, εργαζόταν μυστικά στην προετοιμασία μιας RC213V-S κατά τη διάρκεια των περασμένων μηνών και του το ανακοίνωσε μόλις πριν δύο εβδομάδες. 

Δήλωσε μάλιστα χαρακτηριστικά: «Μου είχε πει (ο Padgett) λίγα πράγματα, αλλά μου είχε δώσει να καταλάβω τι θα γίνει. Το επόμενο πράγμα που μου είπε είναι ότι διέθετε ένα RC213V-S και ότι θα το τρέξουμε! Λογικά, θα πρέπει να δούμε εκρηκτικές επιδόσεις: Μιλάμε για 220 ίππους και βάρος μικρότερο από αυτό ενός 600!»

Ο Bruce Anstey θα δοκιμάσει το RCV, το οποίο θα φέρει και μια σειρά από ειδικά κατασκευασμένα ανταλλακτικά για τον αγώνα του TT, σε συνδυασμό με το CBR1000RR που ήδη διαθέτει. 

 

IOM TT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ