net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Έσπασε τα χρονόμετρα ο Michael Dunlop!

TT: Απιαστος ο Dunlop στα Superbikes!

Απόλυτα ταχύς και εκρηκτικός, ο Michael Dunlop κέρδισε την νίκη στον αγώνα του Isle of Man για φέτος, σπάζοντας τόσο το ρεκόρ μέσης ταχύτητας γύρου όσο και τον μικρότερο χρόνο γύρου, κάνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία χρόνο κάτω των 17 λεπτών!

 
Ο 27χρονος Michael Dunlop φαίνεται ότι μπόρεσε να… πραγματοποιήσει τις απειλές του! Ο αναβάτης, που είχε δηλώσει ότι «έχουμε να δούμε πολλά ακόμα» μετά την κατάρριψη του φράγματος των 210 χμ/ώρα σε μέση ταχύτητα γύρου, μπόρεσε να κερδίσει τον αγώνα της κατηγορίας Superbike, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ! 

Συγκεκριμένα, ο Dunlop, σε μια έντονη μονομαχία με τους Ian Hutchinson και John McGuinness, κέρδισε τον αγώνα πραγματοποιώντας έναν αστραπιαίο γύρο με μέση ταχύτητα στα 213 χμ/ώρα, ξεκινώντας από στάση! Πρόκειται για ένα απόλυτο ρεκόρ που επιτυγχάνεται για πρώτη φορά στα χρονικά.

Επιπλέον, ο Michael κατάφερε να κάνει και τον γρηγορότερο γύρο που έχει καταγραφεί ποτέ στον αγώνα, με χρόνο 16λ 58,254δλ, για πρώτη φορά κάτω από τα 17 λεπτά. 

Ο Michael δήλωσε για την εκρηκτική απόδοσή του: «Η πίεση ήταν εναντίον μας, αλλά ήξερα ότι μπορώ να το κάνω. Οι συνεργάτες μου, μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου δώσουν ένα εργοστασιακό μοντέλο, αλλά ένα γρήγορο και το έκαναν. Τα έδωσα όλα από την αρχή και μετά, αφού πήρα την πρώτη θέση, έπρεπε απλά να την κρατήσω. Τώρα πρέπει να πάμε ακόμα ψηλότερα, στον επόμενο αγώνα!»

Ο Michael Dunlop κέρδισε την 12η νίκη του, και ταυτόχρονα και την 5η θέση στην λίστα με τις περισσότερες νίκες από οδηγούς όλων των εποχών. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Ian Hutchinson, ενώ τρίτος πλασαρίστηκε ο John McGuinness. 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ