net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Michael Dunlop, 2ος από αριστερά, με τους (α-δ) Steven και Stuart Hicken της Hawk Racing, και με τον Lee Nichols της BMW.

O Dunlop θα τρέξει σε σημαντικούς αγώνες Road Racing καβάλα σε μια BMW, και φυσικά μέσα σε αυτούς και στο Isle of Man TT 2014.

Michael Dunlop και BMW στο ΙΟΜΤΤ 2014

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως ο Michael Dunlop θα συμμετάσχει σε αγώνες Road Racing το 2014 -και στον αγώνα του Isle of Man ΤΤ-, με την αγωνιστική ομάδα της BMW!

 
Πριν λίγο καιρό, ο επτάκις νικητής του IOMTT Michael Dunlop, είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις με την ανακοίνωση του, πως δεν θα συμμετείχε στο TT του 2014, καθώς δεν είχε βρει προσφορά που εκείνος να θεωρούσε αξιόλογη. Για την ανακοίνωση του αυτή, πολλοί μάλιστα τον είχαν κατηγορήσει για σνομπισμό. 

Τελικά, ο 24χρονος Βόρειο-Iρλανδός αναβάτης από το Ulster θα δώσει το παρόν στους αγώνες North West 200Ulster Grand Prix, και Isle of Man TT, το ερχόμενο Καλοκαίρι, με την ομάδα της BMW, και χορηγό -μεταξύ άλλων- τη Monster Energy. Θυμίζουμε πως ο Michael Dunlop, γιος του θρύλου toy TT Robert, και ανιψιός του ακόμα μεγαλύτερου θρύλου Joey, είχε σαρώσει το νησί το 2013 καβάλα σε μοτοσικλέτες της Honda, με 5 νίκες, μια 2η θέση στο Senior TT, πίσω από τον McGuinness και μια 7η στο Classic TT! 

Η ομάδα BMW / Hawk Racing έχει την υποστήριξη της BMW Motorrad Motorsport, με φιλοδοξία να κερδίσει για τους Βαυαρούς στο Isle of Man, τη χρονιά της 75ης επετείου από την τελευταία νίκη της εταιρείας στο Senior TT, με τον αναβάτη Georg Meier το 1939! Η ομάδα θα συμμετάσχει σε 2 κατηγορίες, τόσο στα Superbike (με μια S 1000 RR στα χρώματα της BMW Motorsport), όσο και στα Superstock (με μια S 1000 RR HP4 στα χρώματα Dunlop Racing), με ανάλογα βελτιωμένες μοτοσικλέτες.

Michael Dunlop: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που υπέγραψα με μια τόσο δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Αν μη τι άλλο, η BMW S 1000 RR διαθέτει την ταχύτητα για το TT, και με την εμπειρία μου, μαζί με την υποστήριξη από τη BMW Motorrad Motorsport και από την Hawk Racing, είμαι σίγουρος πως έχουμε το πακέτο που θα χρειάζεται για να κερδίσουμε αγώνες. Πράγματι είχα σκεφτεί να μην τρέξω φέτος, όμως τελικά βρήκα μια ομάδα με την οποία αισθάνομαι άνετα, και με την υποστήριξη της, θα γίνουμε υπολογίσιμη δύναμη για το 2014."

Stuart Hicken, BMW / Hawk Racing Team: “Είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι για τη σύνθεση μιας τόσο έμπειρης ομάδας. Πιστεύουμε πως με τον Michael, την υποστήριξη της BMW Motorrad Motorsport, και με την BMW S 1000 RR, έχουμε τα καλύτερα συστατικά για να βρεθούμε στην κορυφή, και να πετύχουμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στο ΤΤ.”

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ