net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

6 προτάσεις scooters που πλησιάζουν τις μοτοσυκλέτες σε μεγάλο βαθμό, κατασκευαστικά αλλά και οδηγικά!

6 scooters 500+ cc

6 μοντέλα scooters με κινητήρες μεγάλου κυβισμού, που συνδυάζουν τις χαρακτηριστικές ανέσεις της κατηγορίας με την δυναμική οδηγική συμπεριφορά που μπορεί να προσφέρει μια μοτοσυκλέτα!

 
Τα μεγάλα scooters είναι δίκυκλα εστιασμένα στην απόλυτη άνεση, τόσο για αναβάτη όσο και για συνεπιβάτη. Μεγάλοι χώροι αποθήκευσης, σέλες-πολυθρόνες, "ταξιδιάρικος" εξοπλισμός και φυσικά εξαιρετική ποιότητα κύλισης. Και μόνα τους αυτά τα χαρακτηριστικά είναι λόγοι αγοράς ενός mega scooter, ωστόσο τα τελευταία χρόνια, οι κατασκευαστές έχουν βελτιώσει δραματικά τα μοντέλα τους και τα έχουν εμπλουτίσει με πολλά στοιχεία που θα έβρισκε κανείς, σε μοτοσυκλέτες! 
 
Κορυφαίοι κινητήρες μεγάλου κυβισμού, μετακίνησή τους στο κέντρο του πλαισίου, περιφερειακά και στήσιμο που ευνοούν ακόμα και την ακραία σπορ οδήγηση και μεγάλη ισχύς είναι πλέον χαρακτηριστικά που τα βρίσκει κανείς σε πολλά μοντέλα της κατηγορίας! Στο σημερινό αφιέρωμα, θα εξετάσουμε 6 mega scooters τα οποία ισορροπούν επιτυχώς μεταξύ scooter και μοτοσυκλέτας! 

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ