net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Yamaha Xenter 150

Aprilia Scarabeo 200 i.e.

Honda PCX 125

SYM Citycom 300 EFI

Daytona Miro 130

Aprilia SRV 850

Scooter από 35 ευρώ το μήνα

Μπορεί οι οικονομικές συνθήκες να είναι δύσκολες και η απόκτηση ενός νέου scooter να φαντάζει μακρινό όνειρο, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα. Υπάρχει λύση και αυτή ονομάζεται χρηματοδότηση!

 
Μιλάμε, φυσικά, για τα χρηματοδοτικά προγράμματα των εταιρειών, τα οποία επιτρέπουν στους επίδοξους αγοραστές να ελαφρύνουν σε σημαντικό βαθμό το οικονομικό φορτίο που τους βαραίνει τα τελευταία χρόνια. Ειδικά στην κατηγορία των scooter, εκεί που η πλειονότητα των μοντέλων διατίθεται σε οικονομική τιμή και, σε πολλές εταιρείες ισχύουν προσφορές και μειωμένες τιμές, η αγορά μέσω ενός χρηματοδοτικού που θα σας εξασφαλίσει την αποπληρωμή σε χαμηλές μηνιαίες δόσεις είναι μια εύκολη υπόθεση που δεν πρόκειται να επιβαρύνει σε μεγάλο βαθμό τον προϋπολογισμό σας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να αποκτήσετε ένα αστικό scooter 150 κ.εκ. με 37 ευρώ το μήνα, ένα μεσαίου κυβισμού μοντέλο με περιαστικές δυνατότητες με 70 ευρώ το μήνα ή ένα φουλ εξοπλισμένο mega scooter με κάτι περισσότερο από 180 ευρώ το μήνα! Φυσικά, οι επιλογές στα μοντέλα, αλλά και στα χρηματοδοτικά προγράμματα είναι πολλές. Σκεφτείτε ότι, εκτός των χρηματοδοτικών που σας παρουσιάζουμε στις παρακάτω σελίδες, υπάρχουν και άλλα που μπορεί να ταιριάζουν γάντι στις δυνατότητές σας. Εμείς επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε αυτά που μειώνουν στο μεγαλύτερο βαθμό τη μηνιαία δόση σας και δεν απαιτούν προκαταβολή. Κατά κανόνα, λοιπόν, μιλάμε για την απόκτηση ενός scooter με 0% Προκαταβολή και εξόφληση σε 72 μηνιαίες δόσεις. Χάρη σε αυτά τα προγράμματα, ο προϋπολογισμός σας δεν πρόκειται να επιβαρυνθεί σε μεγάλο βαθμό και η εξόφληση θα γίνει όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Δείτε, λοιπόν, τα scooter που σας παρουσιάζουμε, και αποφασίστε για το ποιο από αυτά βολεύει περισσότερο την καθημερινότητά σας, αλλά, κυρίως, και την τσέπη σας.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ