net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο εξοπλισμός της νέας ιταλικής Adventure-Sport είναι πληθωρικός σε πρωτόγνωρο βαθμό.

Πιο διαστημικό από ποτέ παρουσιάζεται το νέο Ducati Multistrada 1200.

Χάρη στο σύστημα μεταβλητού χρονισμού των βαλβίδων το νέο Multistrada 1200 αποδίδει 10 επιπλέον ίππους σε σχέση με το προηγούμενο.

Μια μεγάλη, όμορφη, TFT οθόνη είναι ουσιαστικά ο υπερπλήρης πίνακας πληροφοριών της έκδοσης S.

Οδηγούμε: Ducati Multistrada 1200 ABS

H Ducati απογείωσε το Multistrada 1200 για το 2015. Νέα άγρια εμφάνιση, ασύλληπτος εξοπλισμός, ηλεκτρονικά από το μέλλον, έξτρα δύναμη και ροπή, μεγαλύτερη οικονομία και αραιότερα διαστήματα service.

 
Χρώματα: Κόκκινο, λευκό
Τιμή (ευρώ): 18.500 (20.800 S κόκκινο, 20.950 S λευκό)

H πρώτη καρτέλα της παρουσίασης του νέου Ducati Multistrada 1200 ξεκίναγε με τον πληθωρικό -σε πρωτόγνωρο βαθμό- εξοπλισμό της νέας Adventure-Sport ναυαρχίδας του ιταλικού εργοστασίου.
 
Ducati Cornering Lights
Cruise Control
Keyless system
Full-TFT color display
Ducati Multimedia 
System
Full-LED headlights
Backlit handlebar switches
Ducati Wheelie Control
Bosch 9.1ME Cornering ABS
Ducati Traction Control
Inertial Measurement Unit

Προσέξτε, πως όπως είθισται τα τελευταία χρόνια στην παρουσίαση των υπέρ-εξελιγμένων premium μοτοσικλετών, την πρωτιά στην παρουσίαση έχουν τα ηλεκτρονικά συστήματα του εξοπλισμού. Το σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων, τα 10 περισσότερα άλογα από το προηγούμενο μοντέλο, και όλα τα υπόλοιπα πήραν σειρά ως δεύτερα, μετά από το ηλεκτρονικό οπλοστάσιο του διαστημοπλοίου της Ducati. Πάμε να δούμε τα σπουδαιότερα ηλεκτρονικά υπό-συστήματα της μοτοσικλέτας: Φώτα LED με ξεχωριστό προβολέα που φωτίζει το εσωτερικό της στροφής (S), cruise control για τις ευθείες τύπου Monument Valley, TFT έγχρωμη ψηφιακή οθόνη οργάνων (S), σύστημα multimedia που θα σας πάρει τα μυαλά (S), οπίσθιος φωτισμός στους διακόπτες, σύστημα ελέγχου σούζας μαζί με το Traction Control, σύστημα ABS που αλλάζει λειτουργία την ώρα που στρίβετε, και κεντρική υπολογιστική μονάδα μέτρησης της αδράνειας της μοτοσικλέτας -όπως στα Superbike Panigale & R1. Εν ολίγοις; Και του πουλιού το γάλα! 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ