Βελτιωμένο σε όλα τα σημεία σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση!

Ducati Multistrada 1200S

Πάρε 160 ίππους, υπερπλήρες ηλεκτρονικό οπλοστάσιο, συμπεριφορά υπογεγραμμένη από την Ducati, ευελιξία και σταθερόητα μικρότερης μοτοσικλέτας και φρένα που μπορούν να επιβραδύνουν την περιστροφή της Γης. Πάρε και άνεση εντός και εκτός των τειχών της πόλης και τώρα προσπάθησε να πας σιγά...

Τιµή: Από  21.200 ευρώ

Χρώματα: Κόκκινο, λευκό 

+: Συµπεριφορά, φρένα, κινητήρας

-: Τριγµοί

Αµ δε που θα πας! Εδώ δεν πήγαινες µε το πρώτο 1200άρι Multistrada, που έκανε πάταγο όταν παρουσιάστηκε χάρη στις επιδόσεις και τις δυνατότητές του, θα πας µε το νέο state of the art µοντέλο των Ιταλών;

Ισχυρότερη από την προηγούµενη, µε σύστηµα συνεχούς χρονισµού για τις βαλβίδες εισαγωγής και εξαγωγής, 10 επιπλέον ίππους, αναθεωρηµένο πλαίσιο και αναρτήσεις, βελτιωµένες ηµι-ενεργητικές αναρτήσεις στη έκδοση S, πλήθος ηλεκτρονικών βοηθηµάτων τελευταίας γενιάς, αλλά και αλλαγές στη σχεδίαση και στον τοµέα της εργονοµίας, η ιταλική µοτοσικλέτα παρουσιάζεται όχι µόνο καλύτερη και ωριµότερη αλλά και πιο προκλητική από ποτέ.

Προκαλεί τον αναβάτη της να την χρησιµοποιεί παντού και πάντα: από βόλτα στο κέντρο της πόλης και καθηµερινή χρήση, έως ταξίδι στην άλλη άκρη του κόσµου µε τα tracks days να περιλαµβάνονται στο µενού, όπως άλλωστε και οι βατοί χωµατόδροµοι.

Με κυρίαρχο στοιχείο τα σπορ γονίδια αλλά και την απίστευτη φιλικότητα για µια µοτοσικλέτα 160 ίππων, το νέο Multistrada παρουσιάζεται ως µία πραγµατική όλα-σε-ένα µοτοσικλέτα µε την οποία δύσκολα αρνείσαι να κάνεις κάτι.