net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Επανέρχεται δυναμικά η Kawasaki στην αγορά των ρετρό μοτοσυκλετών

Kawasaki Z900RS: Νεορετρό από την Ιαπωνία

Με τη μόδα των σύγχρονων μοτοσυκλετών με ρετρό εμφάνιση να έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, όλο και περισσότεροι κατασκευαστές παρουσιάζουν νέα μοντέλα για να καλύψουν τη ζήτηση και να διεκδικήσουν μερίδιο της αγοράς.

 

Η Kawasaki ακολουθεί το ρεύμα και σύμφωνα με το έγκυρο Ιαπωνικό περιοδικό AutoBy, θα παρουσιάσει την επόμενη χρονιά το ρετρό Z900RS. Πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα βασισμένη στη Ζ900 η εμφάνιση της οποίας παραπέμπει στο Ζ1 της δεκαετίας του `70. Ο κινητήρας έχει αποκτήσει ακόμα και «ψύκτρες» για να μοιάζει με τον αερόψυκτο που χρησιμοποιούσε η Ζ1.

Πέρα από τη δημοσίευση του Ιαπωνικού περιοδικού, το γεγονός ότι η Kawasaki κατοχύρωσε το όνομα «Z900RS» πριν λίγο καιρό, είναι μια ακόμα ένδειξη, ότι ετοιμάζει μια μοτοσυκλέτα που θα το χρησιμοποιήσει.

Μέχρι τώρα η Ιαπωνική εταιρεία είχε στη γκάμα της το W800 για να ικανοποιήσει τους λάτρεις του ρετρό. Η κυκλοφορία του, όμως, διακόπηκε πρόσφατα, οπότε χρειάζεται κάτι νέο για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό.  Η τιμή του θα κυμαίνεται, λογικά, στα πλαίσια του υπάρχοντος Z900.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ