net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο σύστημα BMW «Connectivity»

Το νέο σύστημα BMW «Connectivity»

Το νέο σύστημα BMW «Connectivity»

BMW «Connectivity»

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης της εταιρείας BMW Motorrad για τις νέες αλλαγές στα R1200GS και GS Adventure, τώρα αποκαλύπτει και ένα νέο σύστημα επικοινωνίας. Το νέο χαρακτηριστικό της εταιρείας ονομάζεται «Connectivity» και θα αντικαταστήσει την προηγούμενη TFT οθόνη.   

 
Από το φθινόπωρο του 2017, η BMW θα προσφέρει το «Connectivity» ως νέο χαρακτηριστικό για τα νέα μοντέλα R 1200 GS και R 1200 GS Adventure. Το νέο σύστημα επικοινωνία κι ενημέρωσης θα κοστίζει 600 ευρώ, το οποίο θα αντικαταστήσει την προηγούμενη οθόνη με νέα έγχρωμη TFT, 6.5 ιντσών. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η  BMW έδωσε μεγάλη έμφαση στην «ελάχιστη δυνατή απόσπαση από την κυκλοφορία». Το νέο σύστημα θα επιτρέπει πλέον στον αναβάτη να κάνει κλήσεις, να περιηγείται, να ακούει μουσική και μια πληθώρα άλλων επιλογών.

Το νέο σύστημα «Connectivity» θα επιτρέπει τη σύνδεση του smartphone με τη μοτοσυκλέτα. Επιπλέον, ένα σύστημα επικοινωνίας στο κράνος θεωρείται απαραίτητο, ώστε οι εισερχόμενες κλήσεις να γίνονται αποδεκτές ή να ακυρώνονται μέσω ενός εξαρτήματος με τη μορφή ενός «multi-controller» με ένα απλό κλικ. Ο αναβάτης μέσω του «Connectivity» θα έχει τη  δυνατότητα να κάνει αναζήτηση των επαφών του και να πάρει τηλέφωνο αυτούς τους αριθμούς. Μια άλλη επιλογή του συστήματος αφορά στην μουσική, που έχει αποθηκευμένη ο αναβάτης στο τηλέφωνό του. Θα μπορεί να επιλέξει απευθείας μεμονωμένα κομμάτια μέσω του «multi-controller».

Η οθόνη αυτού του συστήματος θα μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο πλοήγησης, που διαθέτει μια δωρεάν εφαρμογή για να καταγράφει ο αναβάτης τις διαδρομές που κάνει. Σύμφωνα με τη BMW, η εταιρεία συνιστά το πρόσθετο όργανο «Motorradnavigator», μόνο για «απαιτητικούς» αναβάτες. Στην νέα οθόνη θα παρουσιάζονται και το ταχύμετρο, οι καθορισμένες και πραγματικές και πραγματικές τιμές της μπροστινής και οπίσθιας πίεσης των ελαστικών.
 

Το νέο σύστημα BMW «Connectivity» θα προσφέρεται στα μοντέλα BMW R 1200 GS και R 1200 GS Adventure από το φθινόπωρο του 2017 και μετά. Ωστόσο, αποτελεί μια επιπρόσθετη επιλογή στην αγορά της μοτοσυκλέτας. Όποιος αναβάτης επιθυμεί, μπορεί να έχει την κλασική οθόνη οργάνων.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ