Δοκιμάζοντας το Bajaj Dominar 400

Δοκιμάζοντας το Bajaj Dominar 400

Δοκιμάζοντας το Bajaj Dominar 400

Δοκιμάζοντας το Bajaj Dominar 400

Test: Bajaj Dominar 400

Το Dominar έρχεται ως καταιγίδα στην ανομβρία, σε μια κατηγορία κυβικών που διψά για απόλαυση. Έξυπνος σχεδιασμός, πλούσιος εξοπλισμός και προσιτή τιμή που δεν μπορείς να αγνοήσεις. Το μοντέλο της Bajaj μας συστήνεται.

Τιμή: 3.980 ευρώ      

+: Τιμή, ποιότητα, ευχρηστία
-: Κραδασμοί στα πολλά χιλιόμετρα 

Οι μοτοσυκλέτες των μεσαίων κυβικών είχαν εξαφανιστεί τελείως από το χάρτη, καθώς τα μερίδια αγοράς πήγαν στα scooter λόγω ευχρηστίας στην καθημερινότητα. Οι εταιρίες πλέον έκαναν μεταστροφή στην κατηγορία αυτή και με δειλά βήματα παρουσίασαν νέες προτάσεις. Ο ανταγωνισμός μεγαλώνει και οι αναβάτες ψάχνουν για προσιτές λύσεις που θα καλύψουν τις καθημερινές τους μετακινήσεις, χωρίς να αποτάσσονται την απολαυστική μεριά της μοτοσυκλέτας.
Η Ινδική εταιρία Bajaj ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια την συνεργασία της με την ΚΤΜ, μέσω της οποίας ανέλαβε να διεισδύσει τα Αυστριακά μοντέλα στην Ινδική αγορά, ως αντάλλαγμα στην τεχνογνωσία που της προσέφερε η ΚΤΜ. Από κοινού συμμετέχουν στην εξέλιξη μικρών μοτοσυκλετών, με το Dominar να αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της συνεργασίας. Διαθέτει ΚΤΜ DNA με τον κινητήρα να είναι ευγενική χορηγία του Duke και του RC 390, ενώ η Bajaj  έχει κατασκευάσει το υπόλοιπο μέρος. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • kωστας

    Η φωνή της λογικής λέει να τσοντάρεις αλλα 700 ευρώ και να πάρεις το DUKE πρώτης γενιάς που πωλείται σε στοκ.Και καλύτερο μηχανάκι είναι και μεταπώληση καλύτερη θα έχει.

      20
  • Kωστας Σ

    Πολυ ωραία μηχανή αλλά όταν στην Ινδία η ιδια πουλιέται σχεδον κατω από 2000ε εδώ γιατί πρέπει να την πληρώσουμε στα διπλάσια;;Νταξει δεν ειπα να την πουλησουν και δω 2000 αλλα στα 3000 θα ηταν μια χαρα και για τους εισαγωγείς και για μας αφου θα πουλούσε τρελά.

      71