Δύο καλοί φίλοι μοιράζονται την δράση!

Hamilton: «Πιο σκληρά τα GP από την F1!»

Ο Βρετανός πιλότος της Formula 1 βρέθηκε με τον καλό του φίλο Cal Crutchlow, όπου και έκανε αυτή την δήλωση, ενώ μοιράστηκε και την πίστα μαζί του.

Ο Lewis Hamilton, ο Βρετανός πολυπρωταθλητής στην Formula 1 είναι γνωστό ότι αγαπά πολύ τις μοτοσυκλέτες. Εκτός από αρκετά βίντεο που κατά καιρούς κυκλοφορύν με αυτόν πρωταγωνιστή αλλά και special σχέσεις την MV Agusta, ο Hamilton είναι και φίλος του Cal Crutchlow από τα Moto GP.

Σε μία ειδική track day που οργάνωσε το Monster Energy, κοινός χορηγός των δύο αθλητών, ο Hamilton μοιράστηκε την πίστα με τον Crutchlow, ενώ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του. Μάλιστα, δήλωσε εμφατικά ότι «αυτό που κάνουν οι αναβάτες είναι πιο σκληροπυρηνικό από την Formula 1» και ότι «οι ταχύτητες πάνω σε μία αγωνιστική μοτοσυκλέτα είναι συναρπαστικές» (όχι ότι δεν το ξέραμε ήδη δηλαδή, sorry Lewis…)

Ο Hamilton έκανε αρκετούς γύρους μαζί με τον Crutchlow, ενώ κοινοποίησε και το παρακάτω βίντεο στην σελίδα του στο Facebook, συνοδεύοντάς το από μια αινιγματική ερώτηση: «Είναι το Moto GP έτοιμο για μένα;» Λέτε ο Βρετανός να μας ετοιμάζει κάτι;;