Ηonda CRF 250 Rally

Ή αλλιώς πώς μπορείς τη μια μέρα να οργώνεις τα βουνά και την επόμενη την πόλη, οδηγώντας σε κάθε σου μετακίνηση χωμάτινη ή μη, μια μοτοσυκλέτα με εμφάνιση βγαλμένη κατευθείαν από τους αγώνες Dakar.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Τιμή: 6.490 ευρώ
+: Εμφάνιση, Δυνατότητες εκτός δρόμου
-: Θέση συνεπιβάτη

Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις τα πρώτα σου βήματα στο χώμα και να ανακαλύψεις έναν καινούργιο κόσμο, τόσο μεταφορικά όσο και στην κυριολεξία, αφού τα μέρη που αντικρίζεις εκεί που τελειώνει η άσφαλτος, μπορεί να είναι πραγματικά μαγευτικά. Και για όσους βιάζονται να σκεφτούν ότι για τέτοιου είδους εξορμήσεις χρειάζεσαι ένα καθαρόαιμο χωμάτινο χωρίς εξοπλισμού δρόμου, η Honda είχε την απάντηση με το ομώνυμο  Concept που παρουσιάστηκε στην Osaka της Ιαπωνίας το 2015. Αφού το ενδιαφέρον των εργοστασίων προς τις μοτοσυκλέτες μικρού κυβισμού συνεχώς αυξάνεται, το Concept δεν άργησε να γίνει πραγματικότητα και το CRF 250L να αποκτήσει ένα πιο ¨ψωμωμένο¨ αδελφάκι που ακούει στο όνομα CRF 250 Rally και έχει περισσότερες διαφορές από αυτές που φαίνονται με την πρώτη ματιά.

  • panos

    Παιδιά το χάπι δεν χρυσώνεται. Η τιμή του είναι τουλ. αστεία για τα περιφερειακά του και cc του. Μούρη πληρώνεις μόνο (ντακάρ και καλά) και όνομα (χόντα). Με 6,5Κ έχεις άπειρες επιλογές είτε σε καινούριο είτε σε μτχ.

      17