Kawasaki ZH2: Η πρώτη «δόση» αδρεναλίνης

200 ντοπαρισμένοι ίπποι, ήχος από άλλο πλανήτη και ροπή που κάνει τον μπροστινό τροχό να σηκώνεται από τα 180χλμ/ωρα, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία του νέου ΖΗ2. Πάρτε μια πρώτη γεύση μέσα από το video μας.

Η πιο ξεχωριστή naked μοτοσυκλέτα πέρασε από τα χέρια μας και στο video μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από τη δοκιμή.
 
H δημοφιλής σειρά Z απέκτησε νέα ναυαρχίδα με πανίσχυρο κινητήρα, εξελιγμένη τεχνολογία και τον μοναδικό Sugomi χαρακτήρα που χαρακτηρίζει κάθε Z. Το νέο ZH2 έχει κυβισμό 998 κ.εκ. και χρησιμοποιώντας μηχανικό κομπρέσορα, αποδίδει 200 ίππους και 13,8 kgm ροπής, με απόδοση που διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο τετρακύλινδρο, δημιουργώντας ανατριχίλες σε κάθε άνοιγμα του γκαζιού.
 
Η Ιαπωνική εταιρία δημιούργησε ένα νέο θρύλο τιμώντας την ιστορία της και έκανε ένα μεγάλο βήμα στην κατηγορία, όπως ακριβώς και με το Η2 μερικά χρόνια πριν. Με στιβαρό πλαίσιο από χωροδικτύωμα, ποιοτικά περιφερειακά και πλούσιο εξοπλισμό, το ZH2 είναι μια μοτοσυκλέτα που σε κάνει να αναθεωρείς για την έννοια της δύναμης και μένει χαραγμένη στη μνήμη σου, όπως θα διαβάσετε σύντομα και στη δοκιμή που ακολουθεί.