EMOOV LX01

    EMOOV LX01

    Το LΧ01 είναι εξοπλισμένο με ηχοσύστημα, κάτι που σπάνια συναντάμε όχι μόνο σε μοντέλα αυτής την κατηγορίας αλλά και γενικότερα. Το μοντέλο έχει ραδιόφωνο και λειτουργία Bluetooth για σύνδεση με κινητό τηλέφωνο, που συνδυάζεται με ηχείο στο ίδιο το scooter, που αναπαράγει τον ήχο! Μπορείτε, δηλαδή, να ακούτε μουσική την ώρα που οδηγείτε, χωρίς ανάγκη για ακουστικά ή Bluetooth συστήματα στο κράνος.

    LCD οθόνη, θύρα USB, χειριστήριο απομακρυσμένου ελέγχου

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

    Το LΧ01 έχει φαρδύ τιμόνι που το κάνει αρκετά άνετο στην οδήγηση. Επάνω στο τιμόνι του βρίσκεται τοποθετημένη η LCD οθόνη του, που ενημερώνει τον αναβάτη με όλα τα απαραίτητα στοιχεία του οχήματος. Έχει δυο ανοιχτές θήκες μπροστά με την αριστερή να έχει διαθέτει USB θύρα για την φόρτιση κινητού τηλεφώνου. Κάτω από την σέλα χρησιμοποιεί τον χώρο, για την αποθήκευση των μπαταριών, όμως περισσεύει αρκετός και για μικροπράγματα. Διαθέτει ασύρματο χειριστήριο το οποίο ελέγχει το σύστημα συναγερμού του, ενώ δίνει και την δυνατότητα εκκίνησης του scooter από απόσταση. Τα φώτα ημέρας είναι Led και δημιουργούν το γράμμα «Χ» στο κέντρο του εμπρός προβολέα καθώς τα Led φωτιστικά σώματα ημέρας περνούν και στο τιμόνι. Κομψό είναι και το πίσω φωτιστικό του.

    Ηλεκτροκινητήρας 2.000W με 45χλμ τελικής ταχύτητας

    Το LΧ01 είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρικό κινητήρα 2.020 Watt από την Bosch και μπορεί να μεταφέρει μέγιστο συνολικό βάρος μέχρι και 150 κιλά. Ο ηλεκτροκινητήρας του βρίσκεται απευθείας τοποθετημένος στον πίσω τροχό κι έτσι η μετάβαση της κίνησης αποδίδει άμεσα την ροπή του κινητήρα χωρίς απώλειες, ενώ το κάνει πραγματικά αθόρυβο.

    Δύο μπαταρίες με αυτονομία μέχρι 150 χιλιόμετρα

    Το LΧ01 παρέχει την δυνατότητα τριών χαρτογραφήσεων, οι οποίες διαμορφώνουν ανάλογα την τελική ταχύτητα. Από 20 χλμ/ώρα στην αργή, έως 45 χλμ/ ώρα στην πιο γρήγορη, σύμφωνα με την εταιρία. Έχει την δυνατότητα να μεταφέρει 2 αποσπώμενες μπαταρίες 60V / 23,4 Ah, αλλά από το εργοστάσιο έρχεται με μια, που δίνει αυτονομία έως 60 χιλιόμετρα. Φορτίζει σε οποιαδήποτε οικιακή πρίζα αφαιρώντας την μπαταρία ή με την χρήση βύσματος που βρίσκεται κάτω από την σέλα.

    Τροχοί 12 ιντσών και ρυθμιζόμενα πίσω αμορτισέρ

    Οι τροχοί του είναι 12 ιντσών και προσφέρουν μέγιστη ευελιξία, ενώ διαθέτουν και οι δύο δισκόφρενα για μέγιστη ασφάλεια στο φρενάρισμα. Για την μπροστινή ανάρτηση το LΧ01 χρησιμοποιεί συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι ενώ για τον πίσω τροχό χρησιμοποιεί διπλά αμορτισέρ με επιλογή ρύθμισης προφόρτισης των ελατηρίων για την ιδανική οδηγική εξατομίκευση οδήγησης του οχήματος σε σχέση με τον αναβάτη του.
     
    Η τιμή του EMOOV LX01 είναι 2.590 ευρώ ή 2.000 με επιδότηση.

    Σελίδα 110 + 1 ηλεκτρικά scooter στα 2000 Watt από 1.285 ευρώ (με επιδότηση)
    Σελίδα 2Daytona Dyneta 50
    Σελίδα 3Ecooter ET3
    Σελίδα 4EMOOV EV 2000
    Σελίδα 5EMOOV LX01
    Σελίδα 6ESF E-Fun E2GO
    Σελίδα 7ESF E-Fun Lipo
    Σελίδα 8ESF E-Fun Pusa
    Σελίδα 9Motron Whizz
    Σελίδα 10Motron Voltz
    Σελίδα 11SYM e-MIO 50
    Σελίδα 12Yadea T9L Plus

    DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

    ESF: Scorpion NFC το νέο best seller.

    EMOOV: LX01 ο αξιόπιστος καθημερινός συνεργάτης