net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μία κατηγορία που εμπνέει ασφάλεια και στους πιο άπειρους.

4 τρίτροχα scooter

Σας προτείνουμε 4 τρίτροχα scooter διαφορετικού κυβισμού αλλά και διαφορετικών χαρακτηριστικών, για κάθε αναβάτη που επιθυμεί την άνεση και την πολυτέλεια χώρων με την ασφάλεια του τρίτου τροχού.

 
Tα τελευταία χρόνια η εξάπλωση της κατηγορίας των τρίτροχων scooter είναι τεράστια. Όλο και πιο πολλές εταιρίες επενδύουν σε αυτή και όλο και περισσότεροι αναάτες φαίνεται να την προτιμούν. Πλέον ο κάθε υποψήφιος αγοραστής έχει να επιλέξει απο scooter που ξεκινούν απο τα 125cc και φτάνουν μέχρι τα 500cc.
Χαρακτηριστικό αυτής της κατηγορίας είναι οτι ο τρίτος τροχός συμβάλλει θετικά στην οδηγική συμπεριφορά, ενώ εμπνέει ασφάλεια σε ένα απότομο φρενάρισμα που μοιάζει πλέον παιχνίδι και στα πιο άπειρα χέρια. Μεγάλο θετικό αυτής της κατηγορίας είναι οτι ο κάθε υποψήφιος αγοραστής μπορεί να οδηγήσει νόμιμα ένα τρίτροχο και με δίπλβμα αυτοκινήτου.

Στο σημερινό μας αφιέρωμα σας παρουσιάζουμε 4 προτάσεις τρικύκλων με διαφορετικά χαρακτηριστικά για κάθε γούστο!

 
  • dino

    Δεν αναφέρετε καθόλου τις καταναλώσεις τους, και κατά πόσο μπορούν να κινηθούν με αξιοπρέπεια στον αυτοκινητόδρομο.

     
  • Panos

    Από το άρθρο σας απουσιάζει το Piaggio MP3 300/500 LT ABS-ASR σε εκδόςεις business & sport. Το μοναδικό τρίτροχο με αυτά τα χαρακτηριστικά στην αγορά και 1ο σε ταξινομήσεις μεταξύ των τρίτροχων scooter.

     
  • Αντώνης

    Μήπως, να διορθώνατε τα σχετικά με το Quadro? Το 350 D, δεν πωλείται εδώ και χρόνια... Υπάρχει το 350 S ή Quadro 3S, με μεγαλύτερο κυβισμό/ιπποδύναμη και βελτιώσεις σε μηχ. μέρη/φινίρισμα...

      2

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ