net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος που αποθέτουμε το βάρος μας στη μοτοσυκλέτα, αλλά και πως καθόμαστε πάνω σε αυτή και τη χειριζόμαστε.

Δεν χειριζόμαστε σωστά τη μοτοσυκλέτα μας

Ίσως αναρωτηθείτε: "Μα τι ακριβώς εννοούν; Εγώ χειρίζομαι πολύ σωστά τη μοτοσυκλέτα μου...Πάντα φτάνω εκεί που θέλω". Δεν εννοούμε, όμως αυτό! Ακόμη και ο τρόπος που θα καθίσει κάποιος στη μοτοσυκλέτα παίζει ρόλο: Οι περισσότεροι απο εμάς καθόμαστε υπερβολικά μπροστά, ενώ ρίχνουμε πολύ βάρος στο τιμόνι. Αυτό είναι μεγάλο λάθος: Το βάρος μας πρέπει να το στηρίζουμε με τα πόδια μας, σφίγγοντας το τεπόζιτο ή "κοντράροντας" στην ποδιά, αν μιλάμε για scooter, ενώ τα χέρια μας πρέπει να είναι πάντα χαλαρά στο τιμόνι και να μην επιβαρύνονται. 


Επίσης, ένα ακόμα λάθος που κάνουμε είναι να μην ακολουθούμε τις κλίσεις που παίρνει η μοτοσυκλέτα στις στροφές. Φτάνουμε πολλές φορές και στο σημείο να γείρουμε αντίστροφα, με την ψευδαίσθηση ότι σταθεροποιούμε την μοτοσυκλέτα περισσότερο! Αυτό είναι ένα σημαντικό λάθος, και πρέπει να αποφεύγεται: Πάντα ακολουθούμε τις κλίσεις της μοτοσυκλέτας μας στις στροφές, ποτέ δεν πάμε αντίθετα. 

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ