net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

KTM 125 Duke: μια μοτοσικλέτα που μόνο 125άρι δεν θυμίζει!

Το εκπληκτικό KTM SMT 990 μπορεί τώρα να γίνει δικό σας με μόλις 11.490 ευρώ!

KTM - Έως 2.500 ευρώ πιο προσιτό το SMT 990

KTM 125 Duke
Μια μοτοσικλέτα σκέτη «αποκάλυψη». Πόσο καλύτερο και πόσο πιο δυνατό μπορεί να είναι το νέο μικρό Duke σε σχέση με τα υπόλοιπα τετράχρονα 125;» Κι όμως. Το Duke 125 τα καταφέρνει περίφημα σε κάθε περίπτωση, ενώ έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά όπως τα πολύ καλής ποιότητας πλαστικά, οι αναρτήσεις της WP, η ακτινική δαγκάνα μπροστά, και το κορυφαίο πλαίσιο (χωροδικτύωμα) που συνδυάζεται από επίσης κορυφαίο ψαλίδι, ενώ υπάρχουν ακόμη και φωτιζόμενες ενδείξεις στους διακόπτες της μοτοσικλέτας!
Ο κινητήρας δεν έχει καμία σχέση με ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, για την κατηγορία των τετράχρονων 125. Η KTM μιλάει για 15 άλογα, και τα λεγόμενα της δεν βρίσκονται πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Αυτός ο κινητήρας αποδίδει τόσο δυνατά που θα έπαιρνες όρκο πως είναι 200 ή ακόμα και 250 κυβικά εκατοστά όταν μπαίνει στην καλή περιοχή, και σίγουρα όχι 125!
Με απολύτως κορυφαία περιφερειακά, με απολαυστικό κινητήρα, και με δυνατότητες μεγαλύτερης sport μοτοσικλέτας, το 125 Duke, θα κάνει τους πάντες να ξανασκεφτούν το τι είναι αδύνατο και τι δυνατό, όσον αφορά στις τετράχρονες μοτοσικλέτες των 125 κυβικών εκατοστών. Μια μικρή σε κυβικά κατασκευή ακριβείας, που θα σας βάλει με τον καλύτερο τρόπο σε όλα τα κόλπα της γρήγορης οδήγησης.

Προσφορές-Χρηματοδοτικά
Η εταιρεία προχωρά σε σημαντική μείωση τιμής για το εκπληκτικό SMT 990. Σύμφωνα λοιπόν με αυτή, μπορείτε να το αποκτήστε από 1.500 έως και 2.500 ευρώ φτηνότερα! Η ΚΤΜ προσφέρει το κορυφαίο Supermoto Touring 990 SMT στην προνομιακή τιμή των 11.490 ευρώ. H προσφορά ισχύει για έναν ιδιαίτερα περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών και μοντέλα χρονολογίας 2009 – 2010 χωρίς ABS. Πρόκειται για μια πραγματική ευκαιρία αφού με την αγορά ο κάθε νέος ιδιοκτήτης έχει όφελος 1.500 ευρώ συγκριτικά με την προηγούμενη λιανική τιμή του μοντέλου και 2.500 ευρώ από την αντίστοιχη έκδοση με σύστημα ABS. Η νέα προτεινόμενη τιμή λιανικής (11.490 ευρώ) καταργεί κάθε προηγούμενη και ισχύει για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών και έως την εξάντληση των αποθεμάτων.

Δείτε περισσότερα για τα μοντέλα:
Ποια προσφορά ισχύει;
Δίκτυο συνεργατών:
Θέλετε κάτι ακόμη;

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ