net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο κινητήρας του Derbi Senda είναι ισχυρός και το στήσιμό του θα επιτρέψει παιχνίδια μέσα στην πόλη, χωρίς να αγνοήσει τις πρακτικές ανάγκες του αναβάτη.

Derbi Senda DRD 125 SM: Καθημερινό παιχνίδι

Τιμή: 3.750 ευρώ

Το Senda της Derbi είναι ένα παραδοσιακά διασκεδαστικό μοντέλο, ικανό να χαρίσει σε πιτσιρικάδες συγκινήσεις ανάλογες αυτών που αποκομίζουν οι εμπειρότεροι αναβάτες στη σέλα ενός μεγάλου κυβισμού supermotard.

Αρχικά, το Senda DRD 125 σε κερδίζει με την εμφάνισή του, διαθέτοντας πολύ όμορφες γραμμές με προσεγμένη συναρμογή πλαστικών. Η λεπτή σιλουέτα του και η sport αισθητική του σου δίνουν μια καλή πρόγευση για το τι πρόκειται να επακολουθήσει.

Ο κινητήρας του Derbi είναι μονοκύλινδρος, με τέσσερις βαλβίδες και δύο εκκεντροφόρους. Έχει καρμπιρατέρ για την τροφοδοσία καυσίμου και αποδίδει 14,7 ίππους. Στην πράξη, είναι ευχάριστος και αντεπεξέρχεται ικανοποιητικά σε καθημερινή μετακίνηση. Στις χαμηλές στροφές και ειδικά στο αρχικό άνοιγμα του γκαζιού δεν ενθουσιάζει, καθώς ανεβάζει αργά στροφές. Από τις μεσαίες σ.α.λ. και πάνω, όμως είναι σαφώς πιο ζωντανός, με αρκετή δύναμη και καλή απόκριση στο γκάζι.

Χάρη στον κινητήρα, αλλά και το στήσιμό του, το Senda κινείται σβέλτα στους δρόμους της πόλης και μαζεύει χιλιόμετρα εύκολα. Το στιβαρό πακέτο πλαισίου-αναρτήσεων επιτρέπει μια πιο επιθετική οδήγηση, σαν να οδηγείς αγωνιστικό motard. Αλλάζει εύκολα και γρήγορα κατεύθυνση, δεν επηρεάζεται από λακκούβες και ανωμαλίες της ασφάλτου, ενώ στρίβει ικανοποιητικά ακόμα και με πολλά χιλιόμετρα. Η θέση οδήγησης, τέλος, είναι πολύ καλή και το αλουμινένιο τιμόνι έχει καλές λαβές, δίνοντας στον αναβάτη καλό έλεγχο και αρκετές ευκαιρίες για παιχνίδι.

Κινητήρας: 4Τ, 1Κ, Υ/Ψ
Κυβισμός (κ.εκ.): 124
Ισχύς (ίπποι/σ.αλ.): 14,7/9250
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 1,22/7500
Βάρος (κιλά): 123

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ