net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

SMF Motorshow Θεσσαλονίκης 2017

Από 11-14 Μαΐου 2017

Απρόσμενη επιτυχία γνώρισε η περσινή διοργάνωση του SMF που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη και οι διοργανωτές θέλουν να επαναλάβουν το εγχείρημα καθώς οι Βορειοελλαδίτες αγκάλιασαν το event.

 
H ημερομηνία διεξαγωγής συμβάλλει στον στόχο της εκδήλωσης που είναι να ξεπεράσει τους 20.000 επισκέπτες, καθώς γίνεται σε μια εποχή που οι εταιρίες θα έχουν διαθέσιμα όλα τα νέα τους μοντέλα όπως επίσης πάντα στους συγκεκριμένους μήνες η αγορά μοτοσυκλετών βαίνει με αυξητικά ρυθμούς.
Ο χώρος που θα φιλοξενηθούν τα περίπτερα θα είναι 3 φόρες μεγαλύτερος σε σχέση με τη περσινή χρονιά κάτι που αποτυπώνει τις υψηλές προσδοκίες. Οι περισσότερες εταιρίες έχουν δηλώσει παρών καθώς και λέσχες και club ή ακόμα και βελτιωμένες μοτοσυκλέτες δίνουν το στίγμα για το τι πρέπει να αναμένουμε.

Κλασικές μοτοσυκλέτες θα φιγουράρουν για τους νοσταλγούς και διαφορές δραστηριότητες θα λάβουν μέρος όπως test rides ακροβατικά  άλματα freestyle από επαγγελματίες αναβάτες και show με μοτοσυκλέτες trial αναμένονται να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη διενέργεια μαθημάτων οδήγησης και σεμιναρίων οδήγησης για αναβάτες όλων των επίπεδων.

Περισσότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα μεγάλο show έκπληξη, που θα μεινει χαραγμένο στη μνήμη ήλων των παρευρισκομένων.

Μείνετε συντονισμένοι !

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ