net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τρανταχτό παράδειγμα μινιμαλισμού η κατασκευή της Αγγλικής Auto Fabrica.

To επίπεδο της δουλειάς είναι εντυπωσιακό.

Έντονη αντίθεση κίτρινου και μαύρου, σε μια μοτοσυκλέτα με την δική της ταυτότητα.

Απίστευτη προσοχή στη λεπτομέρεια!

BMW R80 Auto Fabrica: Επίδειξη μινιμαλισμού

Μια τροποποίηση σε ένα BMW R80, με απόλυτο σκοπό την δημιουργία μιας μοναδικής μινιμαλιστικής μοτοσυκλέτας, που να μην κατηγοριοποιείται, αλλά να είναι απλά ένα μοντέλο με ταυτότητα, που να ανταποκρίνεται στις ανησυχίες του δημιουργού του. Γιατί το πολύ...δεν είναι πάντα καλύτερο!

 
Όταν κατασκευάζουμε μια custom μοτοσυκλέτα, είναι φυσικό να θέλουμε να μείνουμε έξω από κατηγορίες. Δημιουργούμε ένα νέο μοντέλο, το οποίο θα ανταποκρίνεται πλήρως στις επιθυμίες μας, την φαντασία μας ή και τις ανάγκες μας. Κάπως έτσι κινήθηκε και το BMW R80 που βλέπουμε εδώ, το οποίο έλαβε τις φροντίδες της λονδρέζικης φίρμας Auto Fabrica και του Bujar Muharremi, του επικεφαλής δημιουργικού του οίκου. 

To «Τype 10A», όπως αποκαλούν το μοντέλο στην Auto Fabrica, είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα BMW boxer που υπέστη την τροποποίηση της εταιρείας. Ξεκινώντας, οι άνθρωποι της Auto Fabrica αφαίρεσαν ότι έκριναν μη απαραίτητο πάνω στη μοτοσυκλέτα, ενώ διατήρησαν το εργοστασιακό τεπόζιτο. Το εν λόγω τεπόζιτο υπέστη βαφή σε γυαλιστερό κίτρινο και τροποποιήθηκε, με σκοπό να φιλοξενήσει την μπαταρία στο κάτω μέρος του! 

Ο κινητήρας της μοτοσυκλέτας ανακατασκευάστηκε πλήρως, ενώ υπέστη υπερκυβισμό στα 1000 κ.εκ. και βελτίωση στις κεφαλές του! Απόλυτα εντυπωσιακές οι δύο εξατμίσεις-σωλήνες που έχουν φτιαχτεί στο χέρι! 

Τα περιφερειακά, το πλαίσιο και οι αναρτήσεις είναι βαμμένα σε γυαλιστερό μαύρο, ενώ η σέλα είναι χειροποίητη, από διάτρητο δέρμα! Κερδίζει τα βλέμματα η εκπληκτική προσοχή στην λεπτομέρεια, την οποία μαρτυρά το εντυπωσιακό πίσω φανάρι! 

Οι δημιουργοί της Type 10A δηλώνουν περήφανοι για την κατασκευή τους, ενώ υπόσχονται ότι θα δούμε και άλλες κατασκευές, πολύ πιο εντυπωσιακές! Μέχρι τότε, ας απολαύσουμε αυτή την μοναδική μοτοσυκλέτα. 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ