net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Peugeot Metropolis RX-R

Το νέο Peugeot Metropolis Allure

Το νέο Peugeot Metropolis RS

Η Peugeot στη μητρόπολη

Η εταιρεία Peugeot διευρύνει τη σειρά Metropolis με τρια νέα μοντέλα, ιδανικά για την πόλη. Το Metropolis θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις με τροχούς 13 ιντσών, ανανεωμένο πλαίσιο και Euro4 κινητήρα και θα γίνει έμβλημα των τρίτροχων.

 
Το νέο τρπλό μοντέλο της Peugeot έχει ανακατασκευαστεί περισσότερο από ό,τι θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Αρχικά,  η εταιρεία επεκτείνει σταδιακά  τη σειρά των τρίτροχων προς την κορυφή με τους τροχούς 13 ιντσών -αντί 12 ιντσών-, δανεισμένους από το Metropolis Active, το τελευταίο μοντέλο προς πώληση.

Η σειρά Metropolis «13 ιντσών» διαθέτει τρία μοντέλα που δεν έχουν δει ποτέ μέχρι τώρα το φως της αγοράς. Τα RX-R, Allure και RS μεταφέρουν μαζί τους περισσότερο επιθετικά γραφικά (ειδικά το RX-R) και βασικές ηλεκτρικές αναβαθμίσεις, που ισχύουν για όλη την σειρά με «13 τροχούς».

Ο νέος κινητήρας χρησιμοποιεί, επίσης, το Euro4 σύστημα και είναι πιο ήρεμος και λιγότερο διψασμένος. Στη συνέχεια, η Peugeot προσέθεσε το ABS που αναπτύχθηκε από την Continental και Nissin στη θέση της συνδυασμένης πέδησης (SBC, το οποίο παραμένει στην Active έκδοση) των προηγούμενων μοντέλων. Καλύτερη αίσθηση ασφάλειας δίνουν το νέο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης TCS και τα δραστήρια φλας σε περίπτωση ξαφνικής επιβραδύνσης.

Το πλαίσιο και οι αναρτήσεις ανανεώθηκαν για μεγαλύτερη άνεση σε ταξίδι και καλύτερη οδηγική ευστάθεια. Η εταιρεία αντικατέστησε μέχρι και τη USB πρίζα (αντί της προηγούμενης των 12 V). Tο νέο τριπλό μοντέλο διαθέτει έξυπνο κλειδί (το scooter ξεκινά, βάζοντας απλά το κλειδί στην τσέπη του), νέο σύστημα διαχείρισης κι ελέγχου τους αέρα πίεσης, νέο χειρόφρενο και φώτα LED κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Όσον αφορά τις τιμές στην Ιταλία, το Peugeot Metropolis RX-R (μαύρο ματ, με ποδοστήρια αλουμινίου, ρυθμιζόμενο σπορ ανεμοθώρακα) πωλείται από 9.190 ευρώ. Ίδια είναι η τιμή και για την έκδοση RS, ενώ το Allure ξεκινά από 8.990 ευρώ.

 

PEUGEOT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ