net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέες πίστες στο MotoGP τις επόμενες χρονιές!

Νέες πίστες στο MotoGP

Επέκταση του προγράμματος του MotoGP ανακοίνωσε σε δηλώσεις του ο γενικός διευθυντής της διοργάνωσης Carmelo Ezpeleta.

 
Η επέκταση φυσικά περιλαμβάνει νέες πίστες με κάποιες από αυτές να έχουν ήδη υπογράψει για τις επόμενες season της διοργάνωσης. Για παράδειγμα μία από αυτές είναι η πίστα Kymiring η οποία βρίσκεται στην Φινλανδία αλλά σύμφωνα με τον Ισπανό μπορεί να ακολουθήσουν και άλλες πίστες από την νοτιοανατολική Ασία.

Ο Carmelo Ezpeleta είπε πως «Σκοπεύουμε να εντάξουμε στο πρόγραμμα αρκετές πίστες. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις για την πίστα της Ινδονησίας και την πίστα της Ταϊλάνδης. Η πίστα της Φινλανδίας εάν έχει τελειώσει τις εργασίες της μέχρι το 2018, τότε θα μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα της επόμενης season, αλλιώς θα πάρει μέρος το 2019. Έχουμε επικοινωνίσει και με την πίστα της Spa και φαίνεται να είναι σχεδόν αδύνατο να προκύψει συνεργασία, γιατί το κύριο μέλημα μας είναι η ασφάλεια των αγωνιζομένων».

Οι αλλαγές που θα γίνουν στο πρόγραμμα του MotoGP έχουν σαν στόχο το σύνολο των αγώνων να φτάσει τους 20. Βέβαια το αποτέλεσμα για κάποιες ομάδες σίγουρα δεν θα είναι τόσο καλό λόγω πίεσης, αλλά για τους θεατές είναι πολύ μεγάλη υπόθεση η ένταξη νέων πιστών.
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ