net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού αυτοκινήτου που προκάλεσε τον βαρύτατο τραυματισμό του άτυχου αναβάτη...

Συνεχίζεται η αναζήτηση του οδηγού για το ατύχημα της 16ης Νοέμβρη

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού, που χτύπησε και προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό σε αναβάτη μοτοσυκλέτας…

 
Δυστυχώς, οι ασυνείδητοι οδηγοί ζουν και βασιλεύουν και είναι πάρα πολλοί. Την Τετάρτη 16/11 συνέβη ακόμα ένα τραγικό περιστατικό στην περιοχή της Νίκαιας.

Συγκεκριμένα, οδηγός οχήματος OPEL χρώματος ασημί και τύπου station wagon συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα, της οποίας ο αναβάτης υπέστη σοβαρότατους τραυματισμούς, και κατόπιν εγκατέλειψε το σημείο του οχήματος –συμβολή οδών Μπελογιάννη και Κερασούντος στην Νίκαια- με κατεύθυνση την Λεωφόρο Θηβών.

Δυστυχώς, ο άτυχος 28χρονος μοτοσυκλετιστής αναγκάστηκε να υποβληθεί σε ακρωτηριασμό του αριστερού ποδιού του, ενώ φέρει δύο συντριπτικά κατάγματα στους ώμους.

Παρακαλείται θερμά όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με το ατύχημα, να επικοινωνήσει με το τμήμα τροχαίας Κορυδαλλού στα τηλέφωτα 210-4949713 και 210-4949715. Ας βοηθήσουμε όλοι ώστε ένας ασυνείδητος οδηγός να συναντήσει την δικαιοσύνη. 
 

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ