net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η βραβευμένη Υamaha XSR 900

Υamaha XSR 900

H Yamaha με την XSR 900 και το ρετρό της στυλ κερδίζει το αναγνωρισμένο βραβείο σχεδίασης ”Best of the Best” Red Dot Award Product Design competition 2017.

 
Το συγκεκριμένο βραβείο, το οποίο είναι και παγκόσμιας αναγνώρισης, είναι το ίδιο που είχε κερδίσει πέρυσι η Ducati με την ΧDIAVEL. Βέβαια δεν είναι το μοναδικό της XSR 900 μιας και έχει και άλλα βραβεία στην κατοχή της, όπως τα Good Design BEST100, Auto Color Award 2016 Special Prize, JIDA Design Museum Selection Vol.18 και το iF Design Award.

Η μοτοσυκλέτα της Yamaha είναι βασισμένη στην ΜΤ-09 και η σχεδίαση της είναι το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας σχεδιαστών-μηχανικών για αναβάτες, που προτιμούν ένα πιο “παραδοσιακό” ύφος μοτοσυκλέτας και έχουν και τη δυνατότητα πολλών επιλογών στον κατάλογο των  αξεσουάρ για να δώσουν το προσωπικό τους στυλ. Το βραβείο αυτό έρχεται ως  επιβράβευση στις προσπάθειες της Yamaha μετά την MT-07 και το JWX-2.

Σίγουρα σε αυτό βοήθησε και το νέο κέντρο καινοτομίας, που ξεκίνησε να λειτουργεί αυτό το έτος ως βάση σχεδιασμού της Yamaha και εξελίσσεται συνεχώς με σκοπό να είναι υπεύθυνο για τα μελλοντικά σχέδια που θα εκφράζουν απόλυτα το στυλ της εταιρείας.
 
  
 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ