net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Όμορφο και σπορ φαίρινγκ

Πλήρως ψηφιακά όργανα

LED πίσω φωτιστικό σώμα

Yamaha Fazer 250Q: Μικρή και πλούσια

Το μικρό γυμνό FZ25 της Yamaha απέκτησε πλήρες φαίρινγκ, ονομάστηκε «Fazer 250» και είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό στην απαιτητική κατηγορία των 250 κυβικών εκατοστών.

 
Το Fazer χρησιμοποιεί τον νέο, μονοκύλινδρο κινητήρα 250 κυβικών της Yamaha. Η τροφοδοσία γίνεται με ηλεκτρονικό ψεκασμό, είναι υδρόψυκτος και αποδίδει 20.9 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. και 2 χιλιογραμμόμετρα ροπής στις 6.000 σ.α.λ. Είναι ο πιο δυνατός κινητήρας που κατασκευάζει η Yamaha στην Ινδία και συνεργάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων.

Προκειμένου το κόστος να κρατηθεί σε χαμηλά επίπεδα μοιράζεται όλα σχεδόν τα εξαρτήματά του με τη γυμνή έκδοση FZ25. Το νέο φαίρινγκ αποπνέει μια σπορ αύρα, προσθέτει, όμως περίπου 11 κιλά στο βάρος, κάτι που ίσως να έχει αντίκτυπο στις επιδόσεις.

Ο εξοπλισμός του είναι πλούσιος και περιλαμβάνει LED εμπρός και πίσω φωτιστικό σώμα, αλουμινένιες ζάντες, δισκόφρενα και στους δύο τροχούς, πλήρως ψηφιακά όργανα, ενώ η σέλα του αποτελείται από δύο κομμάτια. Θα παράγεται σε έκδοση με ή χωρίς ABS και ο υποψήφιος αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει από μια ποικιλία χρωματικών επιλογών.

Θα είναι ένα ακόμα βέλος στη φαρέτρα της Yamaha ενάντια στον ανταγωνισμό. Η μάχη, όμως με τα KTM RC 200, BMW G310 και Honda CBR 250R δεν θα είναι εύκολη.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ