net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αυτά είναι τα καλύτερα σε ταξινομήσεις μοντέλα της Yamaha, στην χώρα μας!

Αυτά είναι τα καλύτερα σε ταξινομήσεις μοντέλα της Yamaha, στην χώρα μας!

Αυτά είναι τα καλύτερα σε ταξινομήσεις μοντέλα της Yamaha, στην χώρα μας!

Tα Best Seller της Yamaha

Δείτε ποια είναι τα 3 κορυφαία σε ταξινομήσεις μοντέλα της Yamaha στη χώρα μας μέχρι τώρα και διαβάστε ένα αφιέρωμα στο καθένα!

 
Μια από τις "μεγάλες τέσσερις" της Ιαπωνίας, η Yamaha είναι μια από τις πλέον επιτυχημένες εταιρείες στην χώρα μας αλλά και παγκοσμίως. Όντας μια από τις νεότερες εταιρείες στη μοτοσυκλέτα, καθώς ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην δεκαετία του 1950, η Yamaha ξεχώρισε χρησιμοποιώντας έντονα την τεχνογνωσία από τους αγώνες και παρουσιάζοντας σημαντικές τεχνολογικές καινοτομίες. Πλέον, με μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες δικύκλων, αλλά και παρουσιάζοντας μια εικόνα έντονου δυναμισμού στα...ευρωπαϊκά πρότυπα, η Yamaha παίζει πολύ δυνατά στην αγορά της χώρας μας. 
Ας δούμε λοιπόν, ποια είναι τα πρώτα 3 σε ταξινομήσει μοντέλα της Yamaha στην Ελλάδα, βάσει των στοιχείων του πρώτου εννιαμήνου του 2016! 

 
  • ΒΑΣΙΛΗΣ

    ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΚΡΥΠΤΟΝ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ,ΤΟ ΕΧΩ ΤΩΡΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ XONDA ΤΟ ΠΑΠΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΑΣΧΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΥΠΤΟΝ,ΟΠΟΤΕ 2400 ΔΕΝ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕ ΤΠΤ,ΑΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΜΠΑΓΚΑΖΕΡΙΑ ΠΙΣΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

      4

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ