net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μια δήλωση που θα προκαλέσει αίσθηση!

Να μην αποσυρθεί το 46!

Ο Ιταλός αναβάτης δηλώνει ότι δεν θα ήθελε ο αγωνιστικός του αριθμός να αποσυρθεί, όπως το 58 του Marco Simoncelli, όταν έρθει η στιγμή να εγκαταλείψει τους αγώνες!

 
46 και Valentino Rossi  είναι δύο έννοιες όχι απλά συνώνυμες, αλλά…ταυτόσημες. Ο Ιταλός superstar των αγώνων χρησιμοποιεί τον αριθμό του από το 1996, όποτε και αγωνίστηκε πρώτη φορά, ενώ δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ τον αριθμό 1, αν και εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. 


Πολλοί θα περίμεναν ότι ο αριθμός 46 θα αποσυρθεί από τους αγώνες, μαζί με τον Valentino Rossi. Ωστόσο, ο Rossi δήλωσε ότι δεν θα ήθελε να συμβεί αυτό! Συγκεκριμένα, είπε: «Σχετικά με τον αριθμό μου… σκεφτόμουν ότι  δεν θα μου άρεσε να αποσυρθεί το 46. Προτιμώ να παραμείνει και να τον πάρει κάποιος άλλος αναβάτης, αν τον θέλει!» 

Ας μην ξεχάσουμε ότι ο Valentino Rossi ήταν πολύ καλός φίλος του Marco Simoncelli, ενώ είχε σταθεί πολύ κοντά στην οικογένειά του, μετά τον θάνατό του. 

Εμείς, φυσικά, πιστεύουμε ότι… κανένας αναβάτης δεν θα έχει τον αντίκτυπο του Valentino Rossi, ακόμη και αν χρησιμοποιήσει τον αριθμό του, για πολλά χρόνια ακόμα! 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ