net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

AutoMoto…μοντέλο!

Στο ρεύμα της εποχής, που όλο και περισσότερες εταιρείες χρησιμοποιούν 3 ή 4 τροχούς στις μοτοσικλέτες τους, έτσι και η Ελβετική Peraves δημιούργησε το MonoTracer. Με πρώτη παρουσίαση στο διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου στην Γενεύη η Peraves δήλωσε ότι θα παράγει 100 μοντέλα μέσα στο 2009.

 
To Peraves MonoTracer είναι ομολογουμένως μια πρωτότυπη κατασκευή. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, παρά την ογκώδη εμφάνιση του που παραπέμπει σε αυτοκίνητο, καταφέρνει να κρατά τα σπορ χαρακτηριστικά και στυλ οδήγησης που έχει μια μοτοσικλέτα.

Το ΜοnoTrack αποτελείται από 2 κεντρικούς τροχούς εμπρός και πίσω εκεί όμως που το κάνει να ξεχωρίζει είναι οι 2 επιπλέον μικροί βοηθητικοί του τροχοί, που φέρει δεξιά και αριστερά. Οι τροχοί αυτοί επιτρέπουν στον αναβάτη του να απολαμβάνει την αίσθηση του "πλαγιάσματός" αφού μπορεί να πάρει κλίση έως και 52 μοίρες!

Η δύναμη που κινεί το Σουηδικό μοντέλο έρχεται από γερμανικό κινητήρα, BMW K1200R, υγρόψυκτο, 16 βάλβιδο και τετρακύλινδρο με απόδοση 130 ίππων. Το σύστημα μετάδοσης έχει παρθεί και αυτό από την BMW και γίνεται με άξονα.Το κιβώτιο του είναι 4ων ταχυτήτων μαζί με την όπισθεν αλλά και με αυτόματη επιλογή. Τέλος διαθέτει πλήρες σύστημα εξαερισμού αλλά και προαιρετική τοποθέτηση κλιματισμού.
Το μονοκόκ πλαίσιο της MonoTracer αποτελείται από γυαλί ,κέβλαρ, ανθρακόνημα και εποξική ρητίνη, ενώ είναι ενισχυμένο αλουμινένια roll bars .Το πιρούνι του είναι ανεστραμμένο 50mm και το ψαλίδι του μονό.

Το μοντέλο θα βγει στην παραγωγή σε περιορισμένο αριθμό μοντέλων ( 100 για την ακρίβεια) μέσα στο 2009, ενώ όσοι ενδιαφέρονται για το MonoTracer θα πρέπει να είναι σίγουροι για αυτό το μοντέλο, ώστε να δώσουν 52.000 ευρώ για την απόκτηση του.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
Κινητήρας: 4χρονος, 4τρακυλινδρος

Κιβισμός: 1200 κ.εκ.

Βάρος: 460-485 Kg

Ιπποδύναμη: 130

Τελική Ταχύτητα: 250 Χλμ/ώρα

Τιμή: 52.000 ευρώ

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ