net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

160 έως 175 ίππους για τις εκδόσεις GT, R και S

Δεν έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που κυκλοφόρησαν φήμες σχετικά με την παρουσίαση των υπερκυβισμένων εκδόσεων της σειράς Κ. Τώρα ήρθε η σειρά των πρώτων φωτογραφιών και πληροφοριών σχετικά με τα νέα μοντέλα 1300, χωρίς ωστόσο επισήμως η BMW να επιβεβαιώνει.

 
Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν σε τρία περιοδικά του ξένου τύπου με τον χαρακτηρισμό «επίσημες» (και φαίνονται ως τέτοιες), παρ΄ όλα αυτά τις αναδημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη. Σε όλες τις εκδόσεις της σειράς K υπάρχουν μικρής έκτασης σχεδιαστικές αλλαγές, που σε συνδυασμό με τα νέα χρώματα και γραφικά, προσδίδουν έναν πιο «επιθετικό» χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα –σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα- η έκδοση S θα ζυγίζει 228 κιλά και ο νέος κινητήρας των 1300 κ.εκ. θα αποδίδει 175 ίππους. Στον προαιρετικό εξοπλισμό της μοτοσικλέτας θα συμπεριλαμβάνεται quickshifter για γρήγορες εναλλαγές ταχυτήτων, ενώ φυσικά θα διατίθεται κατ επιλογή του αγοραστή με συστήματα ESA και ABS. Νέα θα είναι και τα χρώματα, με επιλογές μεταξύ τρίχρωμης έκδοσης με γραφικά (μαύρο/ γκρι/ κόκκινο) και μονόχρωμων εκδόσεων σε πορτοκαλί και λευκό.

Σε ότι αφορά στην έκδοση R, η ισχύς θα ανέρχεται στους 173 ίππους και το βάρος στα 217 κιλά, ενώ οι χρωματικές επιλογές θα είναι πορτοκαλί, γκρι και λευκό. Τέλος, το GT θα έχει μια φημολογούμενη απόδοση της τάξεως των 160 ίππων και θα διατίθεται σε μονόχρωμες εκδόσεις πορτοκαλί, μπρονζέ μεταλλικού και μαύρου και διχρωμία ασημί- γκρι.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ