net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τα νέα μοντέλα της SYM

Η SYM, πραγματοποιώντας το φιλόδοξο σχέδιο ανάπτυξής της που την θέλει να πρωταγωνιστεί στην αγορά των scooters, συνεχίζει να παρουσιάζει νέα μοντέλα καλύπτοντας τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών και τις νέες τάσεις της αγοράς.

 
Τα νέα μοντέλα που προστίθενται στη γκάμα της SYM είναι τα εξής:

GTS300 EVO EFI

Την ήδη επιτυχημένη πορεία του GTS 250 υπόσχεται να συνεχίζει το GTS 300 EVO EFI. Στοιχεία που διαφοροποιούν και ανανεώνουν το GTS είναι:

- Βασικές αισθητικές παρεμβάσεις έχουν γίνει στην εμφάνισή του, τροποποιώντας την εμπρόσθια μάσκα και τους δύο εμπρόσθιους φανούς, οι οποίο φέρουν μια σειρά LED λαμπτήρων. Επίσης, οι καθρέφτες και η πλάτη συνεπιβάτη είναι πλέον βαμμένοι στο χρώμα του scooter.
- Έχει προστεθεί μπουτόν για το άνοιγμα της ποτηροθήκης.
- Έχει επενδυθεί το κάθισμα του οδηγού με αντιολισθητικό υλικό.
- Εκτός από τον αναβαθμισμένο ισχυρότερο κινητήρα, έχει τροποποιηθεί και η μπροστινή ανάρτηση φορώντας πλέον ισχυρότερα καλάμια διαμέτρου 35mm έναντι των 33mm του GTS250.

Παρ όλη την σημαντική και εκτεταμένη ανανέωση, η τιμή του GTS300 EVO EFI παραμένει πολύ χαμηλά., στα 3.995 ευρώ, με μειωμένο ΤΤ.

Διαθέσιμα χρώματα : Γκρι, Ασημί, Μαύρο, Λευκό.

NEW JOYRIDE 200 EVO EFI

Ουσιαστικά είναι μια νέα παρουσία, ένα νέο scooter, που φιλοδοξεί να δημιουργήσει μία νέα κατηγορία από μόνο του. Μόνο χάριν της παράδοσης η SYM διατήρησε το όνομα JOYRIDE καθώς το νέο scooter διαφέρει σε αρκετά σημεία από τον προκάτοχό του.

- Νέα εξελιγμένη ηλεκτρονική και νέο σύστημα ψεκασμού.
- Νέα ελκυστική εμφάνιση με sport αισθητική.
- Μεγαλύτερος εμπρόσθιος τροχός 13, αντί 12 ιντσών.
- Διατηρεί μόνο τα βασικά χαρακτηριστικά από τον προκάτοχό του, την χαμηλή κι άνετη θέση οδήγησης και ένα πραγματικά μεγάλο και πρακτικό μεγαλύτερο ίσιο πάτωμα.
- Φυσικά έμφαση έχει δοθεί και στην ασφάλεια, με τη τοποθέτηση του μεγαλύτερου σε διάμετρο δισκόφρενου στη κατηγορία.

H πολυτέλεια και η ποιότητα του νέου Joyride είναι προσιτή για όλους, καθώς η τιμή του διατηρείται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα, στα 3.085 ευρώ με μειωμένο ΤΤ.

Διαθέσιμα χρώματα: Γκρι, Ασημί, Μαύρο, Λευκό, Κόκκινο.

SYMPHONY 125

Ελαφρύ και compact, το νέο scooter με τροχούς 16 ιντσών, έχει σύγχρονη αισθητική που συνδυάζει το κλασσικό με το μοντέρνο. Διαθέτει μεγάλη, άνετη σέλα και ίσιο πάτωμα. Με την τιμή σε ιδιαίτερα προσιτά επίπεδα, στα 1.695 ευρώ, το SYMPHONY φιλοδοξεί να γίνει το απαραίτητο εργαλείο για τις μετακινήσεις στην πόλη.

Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει:

- Σχάρα αποσκευών
- Κεντρικό/ Πλαινό σταντ
- Πίσω/εμπρός δισκόφρενο

Διαθέσιμα χρώματα: Γκρι, Ασημί, Μαύρο, Λευκό, Κόκκινο, Σαμπάνιας

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ