net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τα touring της αγοράς στο Moto Τρίτη

Χάρη στη σημαντική μείωση των τελών ταξινόμησης, κάποιες από τις ακριβότερες μοτοσικλέτες, όπως οι touring, έχουν ρίξει σε σημαντικό βαθμό τις τιμές τους. Με λίγα λόγια, λοιπόν, τώρα είναι η ευκαιρία να αποκτήσουμε μια touring μοτοσικλέτα και να ξεκινήσουμε τα ταξιδιωτικά μας σχέδια!

 
Οι επιλογές είναι πολλές και η καθεμιά από τις touring μοτοσικλέτες έχει το δικό της χαρακτήρα. Άλλη διαθέτει περισσότερα sport γονίδια, άλλη φροντίζει να σας πάει στην άκρη του κόσμου, χωρίς να σας κουράσει στο ελάχιστο, άλλη διαθέτει εξοπλισμό που θα σας κάνει να νιώθετε σαν στο σπίτι σας! Ποιες, όμως, είναι οι πιο αντιπροσωπευτικές προτάσεις της κατηγορίας;

Στο τεύχος 8 του Moto Tρίτη, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου, σας παρουσιάζουμε έξι εκπροσώπους της κατηγορίας των μεγάλων touring μοτοσικλετών, οι οποίοι, με την ευκαιρία της μείωσης της τιμής τους (χάρη στα μειωμένα τέλη ταξινόμησης) έχουν γίνει πολύ πιο προσιτοί.

Το ολοκαίνουργιο BMW K 1300 GT, το touring της σειράς Κ των Βαυαρών, το οποίο διαθέτει μεγαλύτερου κυβισμού κινητήρα και είναι ισχυρότερο και καλύτερο από ποτέ, χάρη και στο νέο εξοπλισμό του.

Το Honda Pan European, τη μοτοσικλέτα που υπόσχεται να σας ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη και ακόμη παραπέρα, κάνοντάς σας να νιώθετε σαν στο σπίτι σας, χάρη στα υψηλά επίπεδα άνεσης και τις τεχνολογικές λύσεις που αξιοποιεί.

Το Kawasaki 1400 GTR, την touring ναυαρχίδα της πράσινης εταιρίας που, αν και στοχεύει, πρώτα απ’ όλα, στην άνεση και τη φιλικότητα, δεν απαρνείται τον sport χαρακτήρα που συνοδεύει κάθε μοτοσικλέτα της Kawasaki.

Το Moto Guzzi Norge 1200T, την ιταλική πρόταση που δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, χάρη στα υψηλά επίπεδα άνεσης, τον πολύ καλό κινητήρα και, φυσικά, τη μοναδικότητα που χαρίζει το λογότυπο της Moto Guzzi στο ντεπόζιτό της.

Το Triumph Sprint ST ABS, μια ακόμη ευρωπαϊκή πρόταση που συνοδεύεται από τον μοναδικό στην κατηγορία τρικύλινδρο κινητήρα των Βρετανών και μπαίνει σφήνα στο ανταγωνιστικό παιχνίδι των ιαπωνικών και ευρωπαϊκών touring μοτοσικλετών.

Και, τέλος, το Yamaha FJR 1300 ABS, το ιαπωνικό touring με τις sport βλέψεις που μπορεί να κινηθεί σε κάθε είδους δρόμο με άνεση και σβελτάδα,, χωρίς, ωστόσο, να απαρνηθεί από τον αναβάτη του την άνεση και τις δυνατότητες φόρτωσης.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ