Hall 3 – Εξοπλισμός αναβάτη και μοτοσυκλέτας

Ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών για την προστασία του αναβάτη και την εξατομίκευση της μοτοσυκλέτας. Ένας digital οδηγός προϊόντων από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς της Ελληνικής αγοράς, που ανταποκρίνονται και καλύπτουν τις ανάγκες για προστασία και πρακτικότητα σε αναβάτες και μοτοσυκλέτες.

BERING
Για περισσότερα από 50 χρόνια η Γαλλική Bering κατασκευάζει προϊόντα που διακρίνονται για το ξεχωριστό στιλ, την κορυφαία ποιότητα και φυσικά την απαράμιλλη αποτελεσματικότητα.περισσότερα »

ΠΕΡΚΟ
Η ΠΕΡΚΟ Α.Ε. εισάγει και διανέμει αξεσουάρ, ανταλλακτικά, λιπαντικά και είδη ένδυσης καταξιωμένων κατασκευαστών.περισσότερα »

MOTO MARKET
Στο Moto Market θα βρεις τα πάντα για εσένα και τη μοτοσυκλέτα σου. Η ποικιλία είναι τεράστια και σίγουρα υπάρχει το προϊόν που καλύπτει τις ανάγκες σου και ταιριάζει στον προϋπολογισμό σου. Κράνη, μπουφάν, γάντια, μπότες δερμάτινες φόρμες και πολλά ακόμα ακόμα είδη ένδυσης για κάθε καιρό και χρήση σε περιμένουν, ενώ αν θέλεις να εξοπλίσεις πλήρως τη μοτοσυκλέτα σου θα βρεις βαλίτσες, tank bags, βάσεις κινητών και GPS, αντικλεπτικά και πολλά ακόμα αξεσουάρ.περισσότερα »

MOTOWAY
Η Motoway Καμπράνης ΑΕ ιδρύθηκε πριν από 34 χρόνια και κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς προμηθευτές ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσικλετών σε όλη τη χώρα! Σήμερα πρωτοστατεί στον ευρύτερο χώρο του κλάδου, έχοντας εντάξει με επιτυχία στις παροχές της την πώληση μοτοσικλετών αλλά και αξεσουάρ ένδυσης και προστασίας του αναβάτη. περισσότερα »

BAXEVANIS
Από το 1979 το κατάστημα Μπαξεβάνης (Καλλιρόης 12, Αθήνα) συνεργάζεται με μερικές από τις σπουδαιότερες εταιρίες στο χώρο της ένδυσης και των αξεσουάρ όπως η Nolan, Clover, Tucano Urbano, Kappa κ.α., προσφέροντας ποιοτικές λύσεις σε κάθε αναβάτηπερισσότερα »

POLS
Ό,τι και να ψάχνετε για εσάς και την μοτοσυκλέτα σας, θα τα βρείτε στο πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της Pols Παπανικολάου, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ασυναγώνιστες τιμές.περισσότερα »

PATMANIDIS
H εταιρεία Πατμανίδης Α.Ε. εισάγει και διανέμει στην Ελληνική και διεθνή αγορά ανταλλακτικά, αξεσουάρ, λιπαντικά και ελαστικά μοτοσυκλετών. Μια ομάδα απο 35 επαγγελματίες φροντίζουν την εξυπηρέτηση πάνω απο 1300 συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στην αποθήκη των 4.300 τμ αποθηκεύουν και διανέμουν πάνω από 40 μάρκες επώνυμων προιόντων.περισσότερα »

MOTO PEGASUS
H Μoto Πήγασος έχει παρουσία στην Ελληνική αγορά για περισσότερα από 30 χρόνια και σήμερα έχει αναλάβει την αποκλειστική διάθεση αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη επώνυμων κατασκευαστών.περισσότερα »

ΜΠΕΖΑΣ & ΛΕΩΝ
περισσότερα »