net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Scarabeo 200 i.e. ξεχωρίζει τόσο για την αισθητική όσο και για τις συνολικές του ικανότητες.

Aprilia Scarabeo 200 i.e. Dual Map (09-10)

Τιμή: 1.750-1.900 ευρώ

+: Κατανάλωση, επιδόσεις, άνεση
-: Αίσθηση πιρουνιού

Το scooter της Aprilia ξεχωρίζει, τόσο για την εμφάνισή του, όσο και για τις αρετές του στο δρόμο. Η ιταλική εταιρία το έχει προικίσει με μια μεγάλη και αναπαυτική σέλα για δύο άτομα με τις χειρολαβές για τον συνεπιβάτη να βρίσκονται σε σημείο που επιτρέπουν τη σωστή στήριξη του τελευταίου. Ο αναβάτης από τη μεριά του απολαμβάνει μια ευρύχωρη θέση οδήγησης με το τιμόνι να «κόβει» πολύ και να βρίσκεται σχετικά κοντά στον κορμό και τον χώρο στην ποδιά να επιτρέπει ακόμη και στους ψηλούς να νιώσουν σα στο σπίτι τους.
Μέσα στην πόλη το Scarabeo κινείται με χαρακτηριστική ευκολία. Ο πολύ καλός μοχλός που δημιουργεί το τιμόνι, το σωστό του ζύγισμα και η πολύ καλή μετάδοση, σε συνδυασμό με την άμεση απόκριση του ψεκασμού, δημιουργούν ένα σύνολο που θα αντιμετωπίσει με επιτυχία το μποτιλιάρισμα. Στην οικονομική μετακίνηση συνεισφέρει και ο κινητήρας ο οποίος φέρει δύο χαρτογραφήσεις για τον ψεκασμό του που μειώνουν σημαντικά την κατανάλωσή του μέσα στην πόλη. Η δύναμη δεν λείπει από το μονοκύλινδρο μηχανικό σύνολο και στον αυτοκινητόδρομο θα μεταφέρει με ασφάλεια δύο άτομα. Σε αυτές τις συνθήκες η ζελατίνα προστατεύει επαρκώς τον αναβάτη και τον αφήνει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη του μοτέρ.
Η εικόνα του Scarabeo συμπληρώνεται από πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και μηχανικά μέρη που έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους στο χρόνο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας: 4Τ, 1Κ, Υ/Ψ, 4β
Κυβισμός: 181
Ισχύς: (ίπποι/σ.α.λ.): 19,5/8.000
Ροπή: (Kgm/σ.α.λ.): 1,88/6.850
Βάρος (κιλά): Δ.Α.
Ρεζερβουάρ (λίτρα): 8,5
Κατανάλωση: 3,3 (Eco)/4,2
Τελική ταχύτητα: 135

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ