net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ευέλικτο και σβέλτο το Carnaby με το μοτέρ να προσφέρει δυνατές επιταχύνσεις τόσο από στάση όσο και εν κινήσει.

Piaggio Carnaby 200 i.e.

Τιμή: 1.500-2.150 ευρώ

+: Μοτέρ, ποιότητα, συμπεριφορά
-: Προστασία από τον αέρα

Το πρώτο Carnaby με το 200άρι μοτέρ είναι ένα scooter που καταφέρνει να ξεχωρίζει για τη συνολική του απόδοση ακόμη και σήμερα και παρά το γεγονός ότι η παραγωγή του έχει σταματήσει εδώ και περίπου τρία χρόνια. Σε αυτό βέβαια βοηθά και η σχεδίασή που παραμένει σύγχρονη χωρίς ταυτόχρονα να θυμίζει κάποιο άλλο μοντέλο της κατηγορίας.
Ένα από τα πιο δυνατά του σημεία είναι ο ισχυρός και αξιόπιστος κινητήρας του ο οποίος του προσδίδει πολύ καλές επιδόσεις στο ιταλικό scooter. Οι επιταχύνσεις από στάση είναι εξαιρετικές για τον κυβισμό του με την τελική ταχύτητα των 130 χλμ./ώρα να έρχεται σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Πολύ καλή είναι και η γενικότερη εικόνα που παρουσιάζει το μοντέλο της Piaggio. Με τη βαφή και τη συναρμογή των πλαστικών να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα ένα καλοσυντηρηρημένο Carnaby μποιρεί να αποτελέσει το επόμενο μεταφορικό σας μέσο για πολλά χρόνια.
Η εικόνα του Carnaby στο δρόμο είναι επίσης συνολικά συγκροτημένη και απόλυτα φιλική, με το πλαίσιο να ελέγχει με άνεση τις δυνάμεις που του ασκούνται και τις αναρτήσεις να συνδυάζουν τον έλεγχο με την άνεση. Με την ευελιξία του να βρίσκεται στο άνω άκρο της κατηγορίας το Carnaby διαθέτει ό,τι χρειάζεται δηλαδή κανείς για να κινηθεί γρήγορα και ξεκούραστα κάθε μέρα στην πόλη.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας: 4Τ, 1Κ, Υ/Ψ, 4β
Κυβισμός: 198
Ισχύς: (ίπποι/σ.α.λ.): 21/9.000
Ροπή: (Kgm/σ.α.λ.): 1,7/7.250
Βάρος (κιλά): 146
Ρεζερβουάρ (λίτρα): 10
Κατανάλωση: 4,3
Τελική ταχύτητα: 130

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ