net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ευανάγνωστες οι ενδείξεις στον λιτό πίνακα πληροφοριών του Bellissimo με την μοντέρνα γραμματοσειρά να μην ταιριάζει με τον ρετρό χαρακτήρα του.

Λιτός ο πίνακας πληροφοριών του Daelim Aroma με τον δείκτη βενζίνης και το μεγάλο ταχύμετρο να περιβάλλονται από ένα χοντρό χρωμιωμένο στεφάνι.

Σοβαρός και ταιριαστός με τη νεορετρό σχεδίαση του Eivissa ο πίνακας πληροφοριών, ο πληρέστερος σε ενδείξεις μεταξύ των τριών.

Σχεδίαση-Ποιότητα

Ιδιαίτερα κομψά και απολύτως ποθητά είναι και τα τρία scooters με το καθένα ωστόσο να τραβά έναν διαφορετικό δρόμο στον τομέα της σχεδίασης και να ξεχωρίζει για τους δικούς του λόγους. To Bellissimo έχει περισσότερες γωνίες και ακμές και ειδικά στο πίσω μέρος του θυμίζει Lambretta, το Eivissa που έχει σχεδιαστεί από τον βραβευμένο Ισπανό σχεδιαστή Igor Esnal υιοθετεί με επιτυχία κάποια στοιχεία από Vespa, ενώ το Aroma έχει τραβήξει τον δικό του δρόμο με τις μεγάλες καμπύλες και τον κύκλο ως σχήμα να είναι τα δύο κυρίαρχα μοτίβα στη σχεδίασή του. Το μοντέλο της Daelim μοιάζει να είναι το πιο χαριτωμένο, εκείνο της Gemini παρουσιάζεται ως το πιο κομψό, ενώ το scooter της Turbho δείχνει να απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν ένα scooter με πιο πιστές γραμμές στα μοντέλα του παρελθόντος που άφησαν εποχή. Στον τομέα της ποιότητας και οι τρεις προτάσεις αφήνουν θετικότατη εντύπωση ακόμη και αν δεν λάβει κανείς υπόψη του την ιδιαίτερα προσιτή τους τιμή. Οι τριγμοί απουσιάζουν και από τα τρία, ακόμη και αν πέσετε σε μεγάλη λακκούβα, τα πλαστικά “κουμπώνουν” σωστά μεταξύ τους και τα περισσότερα από αυτά είναι βαμμένα, κάτι που σημαίνει ότι θα αντέξουν περισσότερο στο πέρασμα του χρόνου.  

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ