net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Kawasaki Z1000

Suzuki GSX-S1000

BMW S1000R

Τρία streetfighters-φωτιά!

Στο πέρασμά τους εντυπωσιάζουν και εμπνέουν σεβασμό, ο χαρακτήρας τους είναι απίστευτα διασκεδαστικός, η δύναμη του κινητήρα τους...μακραίνει τα χέρια. Τα streetfighters είναι εφώ και μπορούν να ομορφαίνουν την ζωή σας, κάθε μέρα!

 
BMW S 1000 R
Τιμή (ευρώ): βασική έκδοση 13.800
+: Κινητήρας, αναρτήσεις, φρένα, φιλικότητα
-: Βαρύς συμπλέκτης
Χρώματα: Κόκκινο, μαύρο, λευκό, μπλε
 
 
Kawasaki Z1000
Τιμή (ευρώ): 13.490
+: Χαρακτήρας, επιταχύνσεις, φρένα
-: Απουσία traction control
Χρώματα: Γκρι μεταλλικό ματ, λευκό μεταλλικό
 
 
Suzuki GSX-S 1000
Τιμή (ευρώ): 12.995
+: Επιδόσεις κινητήρα, λειτουργία αναρτήσεων, ήχος
-: Ελαστικά, ABS δεν απενεργοποιείται, ψεκασμός
Χρώματα: Μπλε, γκρι ματ, μαύρο-κόκκινο
 
Η σημερινή εποχή είναι δύσκολη  για τις μοτοσικλέτες. Οι αναβάτες ψάχνουν για εκείνο το όλα-σε-ένα δίκυκλο που θα τους πάει παντού με άνεση, θα μπορεί να ταξιδέψει, δεν θα πει όχι στο χώμα αλλά ούτε και στην καθημερινή μετακίνηση. 
 
Έτσι, θα περίμενε κανείς από τους κατασκευαστές, να μη δίνουν και τόση σημασία σε μοντέλα με καθαρά διασκεδαστικό χαρακτήρα, όπως είναι τα streetfighters. Κι όμως, οι συγκεκριμένες μοτοσικλέτες όχι μόνο υπάρχουν, αλλά η κατηγορία τους δείχνει ιδιαίτερα ακμαία με πολλά νέα και εντυπωσιακά μοντέλα σε εμφάνιση και σε επιδόσεις. 
Αυτή μάλιστα είναι μάλλον η χρυσή εποχή για τις εν λόγω μοτοσικλέτες για τον εξής απλό λόγο: η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ από τότε που παρουσιάστηκαν τα πρώτα εργοστασιακά streetfighters που με το πάτημα μερικών κουμπιών μπορείτε να τα μετατρέψετε από αφηνιασμένους ταύρους, που απαιτούν επιδέξιους χειρισμούς, σε ευτραφή αρνάκια, για να κάνετε χαλαρή βόλτα στο κέντρο της πόλης. 
 
Μην ξεχνάτε ότι συνήθως βασίζονται στο superbike του εκάστοτε κατασκευαστή η τουλάχιστον αντλούν τεχνολογία ή μηχανικά μέρη από αυτά. Έτσι δανείζονται και τα ανάλογα κορυφαία ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας και διαχείρισης κινητήρα. Αποτέλεσμα, οι μοτοσικλέτες που όλοι οι αναβάτες θαύμαζαν σε κάποιο σημείο της ζωής τους να είναι σήμερα πιο φιλικές από ποτέ! 
 
Σχεδόν όλοι οι αναβάτες που έχουν σώας τας φρένας μπορούν πλέον να οδηγήσουν αυτά τα “τέρατα” των 140 και πλέον ίππων και μάλιστα γρήγορα. Παράλληλα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πάνω στη σέλα τους και να εξελιχθούν μαζί τους χωρίς να διατρέχουν κάποιον από τους κινδύνους του παρελθόντος. Ακολουθούν τρία 4κύλινδρα 1000άρια που μπορούν να σας πάρουν τα μυαλά, αφού πρώτα όμως σας κλέψουν την καρδιά.
 

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ