net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εντυπωσιακά και ξεχωριστά τα χρώματα της Lac Rose.

To σηματάκι στον προβολέα κλέβει την παράσταση!

Μπορεί να μην φτιάχτηκε με αυτή τη χρήση σε πρώτο μέλημα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορεί!

BMW Concept Lac Rose

Συνδυάζοντας στοιχεία από το R1200GS και το R nineT, δύο μοντέλα το καθένα με την δική του σημασία για την BMW, με την παράδοση από το rally Dakar, η BMW δημιούργησε αυτό το concept προς τιμήν του θρυλικού αγώνα.

 
Κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση στο φεστιβάλ custom μοτοσυκλετών «Wheels and Waves», η Lac Rose είναι μια μοτοσυκλέτα που τιμά τα μοντέλα GS της BMW, για την μακρά παρουσία τους στον αγώνα Dakar. Φτιαγμένο από την ίδια την BMW, το μοντέλο εισάγει μια δική του ταυτότητα, χωρίς απαραίτητα να προσπαθεί να είναι μια 100% πιστή ρέπλικά! 

Το όνομά του, Lac Rose, προέρχεται από την γαλλική ονομασία της λίμνης Retba που βρίσκεται κοντά στην πόλη Dakar της Σενεγάλης, η οποία επι σειρά ετών ήταν και ο τερματισμός του αγώνα. 

Η BMW, για την δημιουργία αυτή, επέλεξε να τροποποιήσει μια R nineT προσθέτοντας του στοιχεία off-road και χρωματίζοντας το εντυπωσιακά, βάζοντας του και τον αριθμό 101, ο οποίος ήταν ο αγωνιστικός αριθμός του Gaston Rahier, που είχε κερδίσει τον αγώνα Dakar με μία BMW για Τρίτη φορά, στην δεκαετία του 80. 

Η μοτοσυκλέτα φέρει μέρη εμπνευσμένα από τους αγώνες, όπως τα εμπρός πλαστικά, η ποδιά του κινητήρα, και το ψυγείο λαδιού. Επίκεντρο της εμφάνισης αποτελούν οι ακτινωτές ζάντες και τα χωμάτινα λάστιχα, αλλά και τα διάσπαρτα σήματα της εταιρείας στη μοτοσυκλέτα, με το ένα από αυτά μέσα στο φωτιστικό σώμα! 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ