Ανεση – Εργονομία
Ανεση – Εργονομία
Ανεση – Εργονομία
Ανεση – Εργονομία
Ανεση – Εργονομία
  • Ανεση – Εργονομία
  • Ανεση – Εργονομία
  • Ανεση – Εργονομία
  • Ανεση – Εργονομία
  • Ανεση – Εργονομία

Ανεση – Εργονομία

Το 700ΜΤ κινείται σε γνωστά μονοπάτια, καθώς η θέση οδήγησης ακολουθεί τα πρότυπα της Adventure-Touring κατηγορίας. Η ενιαία σέλα διαθέτει αφρώδες μέτριας σκληρότητας και με ύψος στα 840χιλ από το έδαφος τοποθετεί τον αναβάτη σχετικά μέσα στη μοτοσυκλέτα, με τον κορμό σε όρθια στάση και σε ιδανική απόσταση από το τιμόνι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Μπορείς να πατάς με μεγάλη ευκολία στο έδαφος, ενώ όταν τοποθετήσεις τα πόδια σου στα μαρσπιέ θα παρατηρήσεις ότι δημιουργούν λίγο μεγαλύτερες γωνίες από το επιθυμητό στα γόνατα -ειδικά αν το ύψος σου υπερβαίνει το 1,85-, χωρίς όμως να κουράζουν. Το τμήμα της σέλας που αναλογεί στον συνεπιβάτη είναι λίγο στενότερο παρόλα αυτά έχοντας στη διάθεσή του τις νέες μεγαλύτερες χειρολαβές δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να σε ακολουθήσει σε κοντινές ή μακρινές εξορμήσεις.

Μια μοτοσυκλέτα αυτής της κατηγορίας οφείλει να παρέχει και επαρκή προστασία από τον αέρα και εδώ το 700ΜΤ τα καταφέρνει περίφημα, αφού εκτός από τη ζελατίνα (ρυθμίζεται χωρίς εργαλεία αλλά όχι εν κινήσει) διαθέτει εκτροπείς αέρα για τα χέρια, αλλά και προστατευτικές χούφτες που είναι απαραίτητες για το κρύο και όχι μόνο.

Στον τομέα της πληροφόρησης η μοτοσυκλέτα εξοπλίζεται με την πανέμορφη κυρτή TFT οθόνη 5΄΄ που είδαμε για πρώτη φορά στο 450SR. Είναι ευκρινής και ευανάγνωστη αφού το γυαλιστερό της πάνελ δημιουργεί καθρεπτισμό μόνο όταν ο ήλιος βρίσκεται υπό συγκεκριμένη γωνία, ενώ παράλληλα παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με ένα όμορφο και απλό στη χρήση μενού. Παρέχει επίσης δυνατότητα σύνδεσης με smartphone για να διαχειρίζεσαι κλήσεις κλπ, καθώς και με το προαιρετικό TBOX της CFMOTO που λειτουργεί ως συσκευή τηλεμετρίας για πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία της μοτοσυκλέτας, την οδήγηση, το ταξίδι κλπ, αλλά και ως αντικλεπτικό ειδοποιώντας τον αναβάτη σε περίπτωση που μετακινηθεί η μοτοσυκλέτα. Οι διακόπτες είναι απλοί και ποιοτικότεροι από την προηγούμενη γενιά καθώς ακολουθούν τη φιλοσοφία που συναντάμε στα νέα μοντέλα της εταιρίας, ενώ οι  θύρες USB type A – C αυξάνουν τα επίπεδα της πρακτικότητας επιτρέποντας τη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο στα μεγάλα ταξίδια.
 

Σελίδα 1CFMOTO 700MT - Test
Σελίδα 2Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής
Σελίδα 3Ανεση – Εργονομία
Σελίδα 4Κινητήρας
Σελίδα 5Πλαίσιο - Αναρτήσεις - Φρένα
Σελίδα 6Οδηγώντας
Σελίδα 7Η άποψή μας
Σελίδα 8Τεχνικά Χαρακτηριστικά - Επιδόσεις