Γάντια 4 εποχών Furygan Jet D30

Ιδανικά για φθινοπωρινές διαδρομές, μαλακά και με υψηλό επίπεδο προστασίας τα γάντια Jet All Season είναι εξοπλισμένα με το προστατευτικό D3O® ενώ έχουν και δερμάτινη επένδυση στην παλάμη.

Χαρακτηριστικά:

  • Αδιάβροχη και διαπνέουσα μεμβράνη.
  • Θερμική επένδυση.
  • Πολλαπλές ενισχύσεις.
  • 100% δερμάτινη επένδυση στην παλάμη.
  • Ευελιξία και άνεση, χάρη στη μείξη υλικών, προσφέροντας παράλληλα υψηλό επίπεδο προστασίας.
  • Κατάλληλα για οθόνες αφής.
  • Κατασκευασμένο από άνετο ύφασμα και δέρμα κατσικιού.
Το μείγμα υλικών επιτρέπει την επίτευξη ανώτερου επιπέδου άνεσης, ενώ προσφέρει υψηλό επίπεδο προστασίας στις εκτεθειμένες ζώνες κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης. Μεμβράνη για συσκευές με οθόνη αφής. Ενίσχυση παλάμης.

 

Η γαλλική εταιρεία FURYGAN ιδρύθηκε το 1969 από τον Jacques Segura, η ιστορία της Furygan έχει σφυρηλατηθεί σε πάθος για αριστεία και αφοσίωση. Η Fury "Gant" (η γαλλική λέξη για τα γάντια) επικεντρώθηκε αρχικά στην ανάπτυξη και την κατασκευή γαντιών για διάφορες βιομηχανίες όπως η ποδηλασία, το σκι και φυσικά την μοτοσυκλέτα ένα από τα πιο μεγάλα <πάθη> του ιδρυτή της. Γνωστός ως πολύ απαιτητικός, με γνώμονα την ποιότητα και με ισχυρό μυαλό καινοτόμου σκέψης επέκτεινε γρήγορα την τεχνογνωσία του σε όλα τα είδη ενδυμάτων, παρέχοντας νέες λύσεις για νέες ανάγκες. Σύντομα ασχολήθηκε με δρομείς από όλο τον κόσμο και γρήγορα καθιέρωσε την εταιρεία του ως ηγέτη στη βιομηχανία ενδυμάτων μοτοσικλέτας.
Εκείνη την εποχή, η Furygan έγινε επίσης ένας από τους προμηθευτές του γαλλικού στρατού όσον αφορά τον τεχνικό εξοπλισμό, όπως δερμάτινα κράνη αλεξιπτωτιστών και γάντια για ελεύθερους σκοπευτές και πεζικό – κάτι που εξακολουθεί να ισχύει μέχρι σήμερα. Τα βασικά στοιχεία της εταιρείας εξακολουθούν να παραμένουν: ένα καινοτόμο πνεύμα, ένα πάθος για τη χειροτεχνία του δέρματος, καθώς και οποιαδήποτε τεχνική συμβολή που θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερη ασφάλεια, άνεση και στυλ στους μοτοσικλετιστές και πάνω απ όλα, θέληση να μην συμβιβαστείτε ποτέ όσον αφορά την ασφάλεια.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MPS Manolakakis
IΔOMENEΩΣ 114, 13122, ΙΛΙΟΝ

Ρωτήστε περισσότερα