Η CFMOTO και η Aspar Team θα παλέψουν μαζί για τους τίτλους στη Moto2 και στη Moto3

Η CFMOTO και η Aspar Team θα παλέψουν μαζί για τους τίτλους στη Moto2 και στη Moto3

Η CFMOTO επεκτείνεται στη Moto2.
Η Aspar Team έχει κερδίσει τα 2 τελευταία Πρωταθλήματα στη Moto3.

Ακολουθεί δελτίο τύπου

Η CFMOTO και η Aspar Team ενώνουν τις δυνάμεις τους το 2024 για να παλέψουν για τους τίτλους Moto2 και Moto3. Η ισπανική ομάδα θα αγωνιστεί σε όλες τις πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος για να μας οδηγήσει στην κορυφή του βάθρου σε μια συναρπαστική σεζόν στην οποία η ομάδα θα συνεχίσει με την ίδια σύνθεση στη Moto2 και θα πλαισιώσει τον περσινό rookie της χρονιάς στη Moto3, David Alonso, με ένα νέο rookie,  τον Joel Esteban.
Η νέα συνεργασία με την Aspar Team, φέρνει τη CFMOTO στο πλάι μιας ομάδας που, από τότε που ξεκίνησε το ταξίδι της με τον όμιλο Pierer Mobility το 2018, έχει πετύχει 26 νίκες, 58 βάθρα και έχει κατακτήσει δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα στη Moto3 με τους Albert Arenas και Izan Guevara.
Η CFMOTO μπήκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία Moto3 το 2022 και ήδη στην πρώτη της σεζόν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο στην Ινδονησία. Το 2023 πέτυχε άλλα δύο βάθρα και το 2024, ο στόχος είναι ακόμη πιο φιλόδοξος: να παλέψει για νίκες και βάθρα με τη βοήθεια των Jake Dixon και Izan Guevara στη Moto2, και των David Alonso και Joel Esteban στη Moto3.
 
Jorge Martínez "Aspar": «Το 2024 θέλουμε να παλέψουμε για το Πρωτάθλημα στη Moto3 και στη Moto2, και το να το κάνουμε με τη CFMOTO είναι ένα έξτρα κίνητρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να βασιζόμαστε στην υποστήριξή τους και θα παλέψουμε για να τους κάνουμε περήφανους και να τους προσφέρουμε πολλές νίκες αυτή τη σεζόν».
 
Su Zhen, Διευθυντής Ανάπτυξης αγώνων CFMOTO:
«Η συνεργασία με την Aspar Team σίγουρα βοηθά τη CFMOTO Racing να φτάσει σε άλλο επίπεδο και πιστεύουμε ότι έρχονται περισσότερες νίκες και βάθρα με αυτή τη θρυλική ομάδα. Η σεζόν του 2024 είναι μόνο η αρχή και με την Aspar Team θα αναζητήσουμε περισσότερες ευκαιρίες συνεργασίας πέρα από τα paddock.»