Gianneas Moto: Η απόλυτη λύση για την αποκατάσταση μετά από τρακάρισμα

Gianneas Moto: Η απόλυτη λύση για την αποκατάσταση μετά από τρακάρισμα

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, η Gianneas Moto αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες επισκευής και αποκατάστασης της μοτοσυκλέτας σου μετά από τρακάρισμα για να μην πληρώσεις ούτε ένα ευρώ.

Με περισσότερα από 50 χρονιά στον χώρο των 2 τροχών η Gianneas Moto προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που στόχο έχουν την άρτια εξυπηρέτηση και την απόλυτη ικανοποίηση του αναβάτη στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία συντήρησης κι επισκευής και είναι σε θέση να αναλάβουν οποιοδήποτε μοντέλο μοτοσυκλέτας ή scooter ανεξαρτήτως τύπου, χρονολογίας και κυβισμού. Για να το πετύχουν αυτό χρησιμοποιούν τα καλύτερα διαγνωστικά μηχανήματα, εργαλεία και όργανα μετρήσεων που μπορεί να προμηθευτεί ένας επαγγελματίας και φυσικά η επιλογή των προϊόντων και των ανταλλακτικών γίνεται με γνώμονα την υψηλότερη δυνατή ποιότητα και αξιοπιστία.


 

Προκειμένου ο πελάτης να γλιτώνει χρόνο και χρήμα, η Gianneas Moto συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες και αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες για την επισκευή και την αποκατάσταση του οχήματός σας μετά από ατύχημα με μηδενικό για εσάς κόστος. Φυσικά, κατά τη διάρκεια της επισκευής ακολουθούνται όλες οι αυστηρές προδιαγραφές που ορίζει ο κατασκευαστής, ώστε να διασφαλίζεται η αξιοπιστία και η σωστή λειτουργία της μοτοσυκλέτας ή του scooter. Να θυμίσουμε ότι η Gianneas Moto πρόσφατα επεκτάθηκε και στο κομμάτι των αναρτήσεων με πωλήσεις και εξουσιοδοτημένο service Showa και YSS, ενώ στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Περιστέρι θα βρείτε ακόμα αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και είδη ένδυσης αναβάτη.    
 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κωνσταντινουπόλεως 138, Περιστέρι

Τηλ.: 210 9901808

motogianneas.gr
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα με Παρασκευή: 09:00 - 19:30


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »