net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο επαρχιακός με στροφές είναι το αγαπημένο τερέν του Versys 1000 και θα κινηθεί με γρήγορους ρυθμούς και χωρίς παράπονα υπό πίεση.

Kawasaki Versys 1000 ABS: Προσφέρει πολλά

Τιμή: 13.490 ευρώ

Το 1000άρι Versys είναι από εκείνες τις μοτοσικλέτες που, ενώ φαίνονται ότι κινούνται στα…πολιτικώς ορθά πλαίσια μιας κατηγορίας, καταφέρνουν να αλλάξουν πλήρως την εικόνα που έχει ο αναβάτης, ύστερα από λίγα μόλις χιλιόμετρα. Τα εξελιγμένα ηλεκτρονικά του συστήματα αφήνουν πολύ χώρο για παιχνίδια, ο κινητήρας εξιτάρει, τόσο με τον ήχο, όσο και την απόδοσή του και η θέση οδήγησης εντυπωσιάζει, τόσο για την άνεση που προσφέρει, όσο και για τον έλεγχο. Το Versys παρά τα 1000 κ.εκ. μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί καθημερινό και σίγουρα ταξιδιάρικο, αφού τα καταφέρνει εξαιρετικά, τόσο στην εθνική, όσο και στον επαρχιακό.

Ειδικά σε δρόμο με στροφές η μοτοσικλέτα της Kawasaki θα κινηθεί με ιδιαίτερα γρήγορο ρυθμό. Το πιρούνι αν και απορροφά σωστά τις ανωμαλίες παρουσιάζεται κάπως απόμακρο ως προς την πληροφόρησή του. Ωστόσο, αν το εμπιστευτείτε και εκμεταλλευτείτε την πολύ καλή θέση οδήγησης και το στιβαρό πλαίσιο θα δείτε ότι μπορεί να τα καταφέρει εξαιρετικά και υπό πίεση. Στην πόλη, τέλος, το Versys παρουσιάζεται εξίσου ικανό και ένα από τα πιο ευχάριστα 1.000άρια της αγοράς. Ο κινητήρας περιορίζει τις αλλαγές σχέσεων στο ελάχιστο, η όρθια θέση οδήγησης και το πλούσιο αφρώδες της σέλας προσφέρουν τα απαραίτητα επίπεδα άνεσης και το φαρδύ τιμόνι κάνει εύκολους τους ελιγμούς ανάμεσα στα αυτοκίνητα, εκτός και αν τα τελευταία βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους.

Κινητήρας: 4T, 4Κ, Y/Ψ
Κυβισμός (κ.εκ.): 1.043
Ισχύς (ίπποι/σ.αλ.): 116,3/9.000
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 10,4/7.700
Βάρος (κιλά, πλήρες): 239

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ