net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η επίμαχη Vespa, με τον κινητήρα σε κοινή θέα.

Εντυπωσιακά μελετημένη χωροταξία.

Ντυμένο, "κρύβεται" αρκετά καλά, αν εξαιρέσει κανείς το ψυγείο που σχεδόν... ξύνει την άσφαλτο και την κτηνώδη εξάτμιση!

Μηχανολογικό χάος!

Vespa με μοτέρ Husqvarna!

Μια ακραία τροποποίηση σε μια Vespa, για την οποία δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα είναι…τρομακτική!

 
Ναι, η Vespa μπορεί να αποτελέσει μια καλή πλατφόρμα για πειραματισμό σε customizing, από απλές εμφανισιακές επεμβάσεις μέχρι έντονες μηχανικές τροποποιήσεις. 

Ωστόσο, στην συγκεκριμένη περίπτωση, μια Vespa που προέρχεται από την Γερμανία μάλλον… ξεπέρασε τα όρια κατά κάποιον τρόπο! Γιατί; Διότι ο κινητήρας που πλέον φέρει, είναι από χωμάτινη αγωνιστική μοτοσυκλέτα! 

Πιο συγκεκριμένα, η Vespa φοράει πλέον τον κινητήρα WR360 από την Husqvarna,  ο οποίος είναι δίχρονος και μπορεί να αποδώσει 55 ίππους! Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι μεγάλες απαιτήσεις του, το ψυγείο έχει μετακινηθεί στο κάτω μέρος της ποδιάς του scoοter, ενώ η εξάτμιση κάνει μια περίτεχνη καμπύλη στην δεξιά πλευρά της Vespa. Σαφώς, η ίδια η Vespa έχει δεχθεί επεμβάσεις, προκειμένου να χωράει ο κινητήρας αλλά και να μπορεί να λειτουργεί σωστά. 

Το scooter ονομάζεται «ten-inch terror», ή στα ελληνικά «ο τρόμος στις 10 ίντσες», όπου και είναι μια αναφορά στο μέγεθος των τροχών του. Εμείς…δεν αμφιβάλλουμε στο ελάχιστο, ότι η συγκεκριμένη Vespa μπορεί να είναι τρομακτική! Εσείς τι λέτε; 

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ