Νέα εμφάνιση, πλούσιος εξοπλισμός

Νέο Honda PCX 150

Είχαμε δει την ηλεκτρική και την υβριδική έκδοση στην έκθεση της EICMA και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε την βενζινοκίνητη έκδοση σε ένα teaser video της Honda.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Το ολοκαίνουργιο PCX 150 έρχεται για να ταράξει τα νερά και να τα βάλει με τον σκληρό ανταγωνισμό της κατηγορίας των 150 κυβικών. Ετοιμάζεται να μπει στη μάχη με όπλα του την ραφιναρισμένη εμφάνιση και τον πλούσιο εξοπλισμό, που συναντάμε συνήθως σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Όπως βλέπουμε στο video θα είναι εξοπλισμένο με «Welcome Lights» για να μπορεί ο ιδιοκτήτης του να το εντοπίσει εύκολα ανάμεσα σε άλλα παρκαρισμένα scooter, τα οποία ενεργοποιούνται με το πάτημα ενός κουμπιού στο Smart Key. Τα φώτα του τόσο εμπρός, όσο και πίσω είναι τεχνολογίας LED, ενώ ο πίνακας των οργάνων είναι πλήρως ψηφιακός και αποτελείται από τρεις οθόνες. Επίσης, θα διαθέτει σύστημα start stop που θα μειώνει ακόμα περισσότερο τη μέση κατανάλωση. Τέλος, βλέπουμε ότι η σέλα διαθέτει αμορτισέρ στήριξης, ώστε να μένει ανοιχτή για εύκολη πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο από κάτω της και στην ανανεωμένη εμφάνιση συμβάλουν οι νέας σχεδίασης τροχοί.