Είναι μήπως αυτό, το νέο Honda CBR1000RR του 2020;

Είναι μήπως αυτό, το νέο Honda CBR1000RR του 2020;

Είναι μήπως αυτό, το νέο Honda CBR1000RR του 2020;

Είναι μήπως αυτό, το νέο Honda CBR1000RR του 2020;

Honda CBR1000RR 2020: Εντοπίστηκε!

Σε δοκιμές με έντονο καμουφλάζ, εντοπίστηκε το νέο Honda CBR1000RR του 2020 που αναμένεται εδώ και αρκετό καιρό. Δείτε περισσότερα.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Κατάσκοποι από το εξωτερικό εντόπισαν μια μοτοσυκλέτα σε δοκιμές, που λέγεται ότι αποτελεί την  νέα Honda CBR1000RR Fireblade του 2020. Οι φωτογραφίες προέρχονται από δοκιμές εντός πίστας και αποκαλύπτουν πολλά ενδιαφέροντα σημεία.

Αρχικά, το πλαίσιο εμφανίζεται πολύ παρόμοιο, με αυτό του «απερχόμενου» μοντέλου, ενώ εντελώς διαφορετικό είναι το κολοσσιαίο αλουμινένιο ψαλίδι, που εγείρει ερωτήματα (τα οποία θα σας τα μεταφέρουμε σε λίγο). Το fairing, αν και καμουφλαρισμένο, είναι εντελώς διαφορετικό, με έναν κεντρικό αεραγωγό στο εμπρός τμήμα του και καλυμμένα «φτεράκια» στα πλάγια (τα οποία έχουν συνδεθεί, με σύστημα ενεργής αεροδυναμικής). Στην εικόνα από πάνω, βλέπουμε την διαφορετική εμφάνιση της ουράς της μοτοσυκλέτας, με χαρακτηριστικά φαρδύτερη σέλα, όπως στα αγωνιστικά των MotoGP.



Το πιρούνι φαίνεται να προέρχεται από την Showa εμπρός, ενώ εντύπωση προκαλούν και οι δαγκάνες που προέρχονται από την Brembo και θυμίζουν MotoGP. Ο κινητήρας διακρίνεται ελάχιστα, αλλά αναμένεται να είναι και πάλι 4κύλινδρος σε σειρά. Ο αναβάτης των δοκιμαστικών λέγεται ότι είναι ο Stefan Bradl, ο οποίος εκτελεί χρέη δοκιμαστή για την Honda στα MotoGP.

Περί τίνος πρόκειται λοιπόν; Το ότι η Honda ετοιμάζει κάτι καινούργιο σε superbike είναι γνωστό και φημολογείται πολύ καιρό: Η ίδια η εταιρεία έχει παραδεχθεί ότι θα έχει νέα μοτοσυκλέτα στα superbikes του χρόνου, πράγμα που σημαίνει ότι το μοντέλο θα πρέπει να παραχθεί σε 500 τουλάχιστον κομμάτια. Θα είναι αυτή μια «ελίτ» έκδοση του Fireblade για εκλεκτούς, με κορυφαία τεχνολογία και ισχύ (στα πρότυπα των Panigale R ή R1M) ή πλέον περιμένουμε ολοκαίνουργιο Fireblade από την αρχή; Θα μάθουμε τις επόμενες ημέρες, ελπίζουμε.