O Justin Bieber θα σχεδιάσει μια ειδική έκδοση της Vespa!

O Justin Bieber θα σχεδιάσει μια ειδική έκδοση της Vespa!

Σύμφωνα με επίσημο δημοσίευμα, μια συνεργασία-βόμβα ετοιμάζεται να «παντρέψει» δύο εμβλήματα της ποπ κουλτούρας του σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, η Vespa θα συνεργαστεί με τον Justin Bieber, για την δημιουργία μιας ακόμα έκδοσης του θρυλικού scooter.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 

Νέα συνεργασία εντός του 2022

Η συμφωνία μεταξύ του Καναδού τραγουδιστή και της Piaggio ανακοινώθηκε επίσημα από την εταιρεία με κατάλληλο δελτίο τύπου. Ο Bieber, τον οποίο η Piaggio τοποθετεί ως «τον μεγαλύτερο pop star του κόσμου» έχει τεράστιο ενδιαφέρον για την σχεδίαση, το στυλ και τα σπορ και η Vespa θέλει να αντλήσει από αυτόν, την νεανική του ενεργητικότητα και προσωπικότητα την οποία εκφράζει σε κάθε του εμφάνιση, αλλά και στα τραγούδια του. Ο Bieber δήλωσε συγκεκριμένα: «Οι φαν μου ξέρουν πόσο αγαπάω τον αθλητισμό: Skateboard, χόκει, μπάσκετ, BMX. Πάντα με ελκύει αυτός ο συνδυασμός στυλ, κομψότητας και ταχύτητας. Είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να ερμηνεύσω εκ νέου την εμβληματική σχεδίαση Vespa.
 

Θα δούμε κάτι εντός του Φεβρουαρίου

H Piaggio ανακοινώνει ότι θα δούμε το αποτέλεσμα της συνεργασίας της με τον Justin, τον Φεβρουάριο του 2022 και ήδη, ο κόσμος της μοτοσυκλέτας έχει προσδοκίες: Μια ειδική έκδοση Vespa, πιθανότατα σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, με τις πινελιές του Καναδού superstar. Τι περιμένετε εσείς να δείτε;

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »