Vespa GTS 2023

Vespa GTS 2023

Vespa GTS 2023

Vespa GTS 2023

  • Vespa GTS 2023
  • Vespa GTS 2023

Νέα Vespa GTS 2023: Πιο άνετη από ποτέ και με keyless

Αλλα επίπεδα πολυτέλειας και τεχνολογίας! Με αλλαγές για το 2023 έρχεται η Vespa GTS του 2023, υποσχόμενη ακόμα περισσότερη άνεση. Ρίχνουμε μια ματιά στο νέο μοντέλο, πριν από την αποκλειστική μας παρουσίαση από την Ρώμη της Ιταλίας.

Σε 4 εκδόσεις και με 2 κινητήρες 125 και 300 κυβικών

Η νέα Vespa GTS θα είναι διαθέσιμη σε 4 εξοπλιστικές εκδόσεις: Τις GTS, GTS Super, την πιο αθλητική GTS SuperSport και την κορυφαία σε επίπεδο τεχνολογίας GTS SuperTech. Οι κινητήρες που θα είναι διαθέσιμοι, θα είναι ο iGet των 125 κυβικών αλλά και ο HPE των 300 κ.εκ., o πιο δυνατός κινητήρας που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε Vespa με πάνω από 23 ίππους.
 


Vespa GTS 2023

Vespa GTS 2023

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέα εμπρόσθια ανάρτηση και εργονομικές αλλαγές

Η Vespa GTS 2023 αποκτά μια ανασχεδιασμένη εμπρόσθια ανάρτηση, η οποία διατηρεί μεν την φιλοσοφία όλων των Vespa με την χρήση βραχίονα και αμορτισέρ, αλλά έχει αλλαγές για μεγαλύτερη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες. Παράλληλα, η νέα ρύθμιση της ανάρτησης, επιδιώκει την αύξηση στην παρεχόμενη άνεση αλλά και την περαιτέρω βελτίωση της συμπεριφοράς.

Η Vespa δηλώνει ότι η νέα GTS 2023 έχει επίσης εργονομικές αλλαγές, με νέα και πιο άνετη σέλα, ιδιαίτερη σημασία στην θέση συνεπιβάτη και μια πιο εύκολη πρόσβαση των ποδιών στο έδαφος, διατηρώντας παράλληλα την ανθρωποκεντρική θέση οδήγησης της.  
 

Νέα όργανα και νέο σύστημα Keyless

Όλα τα μοντέλα της σειράς Vespa GTS 2023 αποκτούν νέα όργανα, ενώ τα μοντέλα SuperTech θα εξοπλίζονται με μία οθόνη TFT, με δυνατότητα σύνδεσης κινητού τηλεφώνου και χρήσης της πλατφόρμας Vespa MIA. Επιπλέον, η Vespa GTS 2023 έχει πλέον σύστημα εκκίνησης keyless, με ασύρματο κλειδί που καταργεί την ανάγκη της χρήσης του, για όλα τα σημεία του scooter που ασφαλίζουν: Τον διακόπτη ανάφλεξης, την σέλα και την κλειδαριά του τιμονιού.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »