Vespa GTV 2023

Vespa GTV 2023

EICMA 2022 - Vespa GTV 2023

Στα πλαίσια της EICMA 2022, η Piaggio αποκάλυψε την νέα Vespa GTV, μια έκδοση του θρυλικού scooter πιο αθλητική από ποτέ.

Η πιο σπορ Vespa όλων των εποχών

Με τον ισχυρότερο κινητήρα της γκάμας και μια ιδιαίτερη εμφάνιση, η Vespa GTV 2023 επωφελείται και από όλες τις αναβαθμίσεις της Vespa GTS 2023, που παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό.
 
Η Vespa GTV 2023 ξεχωρίζει με το «καλημέρα σας» από οποιαδήποτε άλλη, χάρη στην τοποθέτηση του εμπρός προβολέα στο φτερό του εμπρός τροχού. Τα φωτιστικά σώματα είναι εξολοκλήρου LED, ενώ νέο είναι το καπάκι του τιμονιού, μιας και δεν καλύπτει πλέον το φωτιστικό σώμα. Μοναδικός είναι ο χρωματισμός του νέου μοντέλου, με αντίθεση μπεζ και πορτοκαλί, πολλά σημεία σε μαύρο και σέλα με μονόσελο look.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κινητήρας 300 κυβικών και υψηλό επίπεδο εξοπλισμού

Ο κινητήρας της Vespa GTV είναι ο ισχυρότερος της γκάμας, στα 300 κυβικά, με την απόδοση των 23,8 ίππων που προσφέρει ιδιαίτερα ζωηρές επιδόσεις. Στον εξοπλισμό της Vespa GTV περιλαμβάνονται επίσης Keyless σύστημα, πλήρως ψηφιακά όργανα με δυνατότητα σύνδεσης με κινητό τηλέφωνο Vespa MIA, σύστημα ASR και θύρα παροχής ρεύματος USB.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »