net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

ZX-6R: Ρίχνει κυβικά, ανεβάζει επιδόσεις

Η Kawasaki είναι έτοιμη να αποκαλύψει το εντελώς ανανεωμένο ZX-6R στις αρχές του 2007, αλλάζοντας τη χωρητικότητά του στα 599 κυβικά εκατοστά και με την εμφάνισή του εμπνευσμένη από την ομάδα της στα Moto GP. Η «πράσινη» εταιρία ετοιμάζεται να διεκδικήσει ξανά τη θέση της στα 600 κ. εκ.

 
Η τελευταία γενιά προβολέων που ήδη χρησιμοποιείται στα ZX-10R και ZZR1400 είναι πολύ μικρότερα από το ZX-6R που κυκλοφορεί, επιτρέποντας περισσότερο χώρο για φέρινγκ και για τον αεραγωγό που είναι τοποθετημένος στη «μύτη» της μοτοσικλέτας, όπου η πίεση είναι υψηλότερη. Ακριβώς η ίδια ιδέα χρησιμοποιείται και στο αγωνιστικό ZX-RR. Ο πραγματικά υψηλού επιπέδου ανταγωνισμός στα 600 κ. εκ. σημαίνει πως η εταιρία είναι πρόθυμη να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία για να αυξήσει την απόδοση.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η Kawasaki είχε δύο εκδοχές του ZX-6R: την στοκ μοτοσικλέτα με τον 636 κ. εκ. κινητήρα και την αγωνιστική (ZX-6RR) στα 599 κ. εκ. ώστε να μπορεί να τρέξει σε supersport αγώνες που είχαν όριο τα 600 κυβικά.
Ο νέος κινητήρας αναμένεται να είναι πολύ δυνατός, φτάνοντας τις 16.000 στροφές ανά λεπτό. Την νέα αυτή μοτοσικλέτα την περιμένουμε να παρουσιαστεί στα τέλη αυτού του χρόνου, πιθανόν στο Intermot Show της Κολονίας τον Οκτώβρη.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ