net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το 2007, η Honda και το νέο CBR 600 RR

Οι φήμες επαληθεύονται και επικυρώνονται πλέον με επίσημες φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά. Το CBR 600 RR είναι πλέον εδώ με κάθε ένα κομμάτι που το αποτελεί να είναι νέο και ανανεωμένο. Η Honda με το νέο CBR υπόσχεται καλύτερες επιδόσεις και περισσότερες συγκινήσεις.

 
Με νέο και αεροδυναμικό στυλ η Honda παρουσιάζει το εντελώς νέο CBR 600 RR. Μία πρόκληση για τον δρόμο και την πίστα. Επιστρέφει ελαφρύτερο -συνολικά κατά 8 κιλά- και με δυνατότερο κινητήρα ο οποίος σύμφωνα με τη Honda είναι και ο μικρότερος στη κατηγορία του.

Για να μειωθεί το βάρος, τοπθετήθηκε κεφαλή μαγνησίου κατά 330 γραμμάρια ελαφρύτερη ενώ σε… «δίαιτα» μπήκαν πολλά από τα περιφερειακά της μοτοσικλέτας..

Φυσικά, μια μοτοσικλέτα που προορίζεται για το δρόμο αλλά και τη πίστα δε μπορεί να μην είναι αναβαθμισμένη και στις επιδόσεις της. Διαθέτει εξελιγμένο σύστημα ανάφλεξης και περισσότερη ψύξη του κινητήρα από το νέο ram-air στη «μύτη» του CBR.
To CBR 600 RR πάντα πλησίαζε σε εμφάνιση την RCV μοτοσικλέτα των Moto GP και το νέο του look μοιάζει με μια καλή πρόταση για τη Honda για παρόμοιες αλλαγές στη νέα μοτοσικλέτα GP των 800κ. εκ!

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ